Κολακευμένος από το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον ίδιο εμφανίστηκε ο Εβάντρο, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα με τον Ερυθρό Αστέρα για την αυριανή φιέστα των Πειραιωτών.

«Κάτι έχω ακούσει… Αν ήταν καλό και για τις δύο ομάδες, πολύ ευχαρίστως. Για την ώρα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γιατί δεσμεύομαι με συμβόλαιο», τόνισε ο 25χρονος μεσοεπιθετικός στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Μαζιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Για μας είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα που κατέκτησε. Είναι τιμή μας να είμαστε προσκεκλημένοι στη φιέστα ενός τόσο σημαντικού συλλόγου.

Παράλληλα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς πλησιάζει ο τελικός του Κυπέλλου με την Μπόρατς (16 Μαΐου). Προσωπικά δεν ξέρω αν θα παίξω γιατί έχω ενοχλήσεις».

Για τα σερβικά δημοσιεύματα που τον εμφανίζουν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού: «Κάτι έχω ακούσει… Αν είναι καλό και για τις δύο ομάδες, πολύ ευχαρίστως. Για την ώρα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γιατί δεσμεύομαι με συμβόλαιο».

Πηγή: sport-fm.gr