Διαψεύδονται από πλευράς Παναθηναϊκού όσα ανέφεραν η ΚΑΕ Ολυμπιακός και ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης, περί σύμφωνης γνώμης των «πράσινων» για να γίνουν τελικοί της Α1 πριν το Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Από πλευράς «τριφυλλιού» λέγεται πως ψηφίστηκε να μην γίνουν τελικοί πριν τις αναμετρήσεις της Ευρωλίγκας, πως είναι κατανοητοί οι περιορισμοί που υπάρχουν από το κράτος και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για διεξαγωγή αγώνων εν μέσω εκλογών, ενώ τονίζεται πως προτεραιότητα αποτελεί να οδηγηθούν οι δύο ομάδες στο Final 4 με ηρεμία, χωρίς εντάσεις και να μην οξυνθούν τα πνεύματα μεταξύ των δύο πλευρών.

Υπενθυμίζεται πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε να αρχίσουν οι τελικοί πριν το Final 4, εφόσον οι αγώνες της ημιτελικής φάσης ολοκληρωθούν μέχρι το Σάββατο ή τη Δευτέρα, ωστόσο ο ΕΣΑΚΕ απέρριψε το αίτημα μετά από σχετική ψηφοφορία. Μετά από τη χθεσινή εξέλιξη, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος ζήτησε την παραίτηση του προέδρου της λίγκας, Βασίλη Οικονομίδη.

Πηγή: sport-fm.gr