Οι συνεχείς τραυματισμοί δεν του έχουν επιτρέψει να δείξει την πραγματική του αξία. Πλέον, ο Λιούμπομιρ Φέισα, περιμένει να πάρει τη δική του (άτυπη) ρεβάνς.

Ήρθε στον Ολυμπιακό ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σερβίας. Είτε άτυχο τον χαρακτηρίσεις είτε… γυάλινο , δεν έχει σημασία για τον ίδιο. Αυτό που προέχει είναι ως μπορεί να διαψεύσει όσους τον αμφισβήτησαν και να δείξει το πραγματικό του ταλέντο.

Οι τραυματισμοί του είχαν κάνει την εμφάνισή τους από το καλοκαίρι κιόλας, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ. Σε μία προπόνηση νιώθει ενοχλήσεις με τις εξετάσεις να δείχνουν πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού…

Νέος τραυματισμός του 24χρονου άσου στα μέσα Σεπτέμβρη λόγω αιματώματος στον αριστερό προσαγωγό, με αποτέλεσμα να μείνει άλλες 10 ημέρες εκτός.

Ύστερα από ματς του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος κόντρα στο αντίστοιχο της Ιταλίας τον Οκτώβριο του 2011, τραυματίζεται και πάλι.

Η ατυχία… χτυπά και πάλι την πόρτα του Φέισα λίγες ημέρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό.

Η μερική ρήξη έσω μηνίσκου στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Μόλις ένα 90λεπτο…

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα για τον Σέρβο, το μοναδικό ολοκληρωμένο 90λεπτο που έχει στα πόδια του είναι στον αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ στο «Εμιρέιτς» (2-1) στις 28 Σεπτεμβρίου του 20011. Μάλιστα, ήταν ανάμεσα στους διακριθέντες καθώς είχε πάρα πολύ καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας μέρος του πλούσιου ταλέντου που διαθέτει.

Παραπάνω από ένα ημίχρονο έπαιξε κόντρα στην εντός έδρας ήττα των Πειραιωτών από τη Μαρσέιγ (66 λεπτά) στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη (69 λεπτά), αλλά και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντόρτμουντ (58’). Ακόμα, είχε αγωνιστεί 45’ λεπτά με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος κόντρα στην Ιταλία.

Από εκεί και πέρα, οι άλλοι δυο αγώνες που έχει παίξει είναι το εκτός έδρας ματς με τον Άρη τον περασμένο Νοέμβριο, και ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στο φαληρικό γήπεδο.

Κόντρα στους Κρητικούς αγωνίστηκε 17 λεπτά, ενώ απέναντι στους Θεσσαλονικείς μόλις… 1!

Η ώρα της «εκδίκησης»

Μετά από την… κακοδαιμονία που τον κυνηγούσε τη φετινή σεζόν, φαίνεται πως ο Σέρβος θέλει να πάρει το «αίμα» του πίσω.

Τι κι αν ο Ολυμπιακός περιμένει τον… επαναπατρισμό των Ανδρέα Τάτου και Κώστα Μήτρογλου, με αποτέλεσμα ο ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα να αυξάνεται, ο Λιούμπομιρ αναμένεται να είναι η εσωτερική μεταγραφή των «ερυθρολεύκων».

Πλέον, όλοι στον Πειραιά επιθυμούν, να δουν ξανά τον άτυχο ποδοσφαιριστή να πραγματοποιεί εμφανίσεις αντίστοιχες με εκείνη στο «Έμιρειτς» απέναντι στην Άρσεναλ. Ο καλός Φεϊσα μπορεί να αλλάξει πολλά στον Ολυμπιακό!

Πηγή: sday.gr