Ευτυχής στην Τουρκία και τη Σαμσουνσπόρ δήλωσε ο Φάνης Γκέκας μιλώντας στον τουρκικό Τύπο, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει να αγωνίζεται στη γειτονική χώρα.

«Η εμπειρία μου στην Τουρκία ήταν εξαιρετική, μπορώ να πω η καλύτερη στη διάρκεια της καριέρας μου. Το τουρκικό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό και υπάρχουν πολλές καλές ομάδες. Μακάρι να μείνω και του χρόνου εδώ, είτε στη Σαμσουνσπόρ, είτε σε άλλη ομάδα. Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Ο κόσμος με αγκάλιασε σαν δικό τους άνθρωπο. Με εξέπληξε η αγάπη που μου έδειξαν οι Τούρκοι», δήλωσε ο Λαρισαίος φορ, ενώ για τις διαφορές μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων οπαδών, είπε: «Δεν υπάρχει διαφορά στους οπαδούς, απλώς στην Τουρκία πηγαίνει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο και υπάρχουν καλύτερα στάδια».

Το παιχνίδι που θα θυμάται για πάντα από τη θητεία του στη Σαμσουνσπόρ δεν είναι άλλο από τη νίκη με 3-2 επί της Φενέρμπαχτσε, όπου πέτυχε χατ-τρικ. «Πέτυχα τρία γκολ σε εκείνο το ματς και ήταν ό,τι καλύτερο για μένα, προκειμένου να τονωθεί η αυτοπεποίθησή μου», ανέφερε.

Πηγή: Sport-fm.gr