Την πίστη ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ισπανία, αν καταφέρει να νικήσει απόψε την Ατλέτικο Μαδρίτης, εξέφρασε ο Ρομπέρτο Κάρλος, μιλώντας στην εφημερίδα «AS». Οι «μερένχες» έχουν έναν βαθμό περισσότερο από την Μπαρτσελόνα (μετά τη νίκη 4-0 επί της Χετάφε), όμως δεν έχουν δώσει το παιχνίδι για τν 33η αγωνιστική με τους «ροχιμπλάνκος».

«Νομίζω ότι το πρωτάθλημα θα κριθεί στο αν η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταφέρει να νικήσει την Ατλέτικο. Η Ρεάλ μπαίνει στο παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει το δικό της παιχνίδι και θα έχει υψηλό κίνητρο με την Ατλέτικο. Η Ρεάλ ποτέ δεν είχε θέματα πίεσης. Οι δύο ομάδες (Ρεάλ και Μπαρτσελόνα) έχουν μία σειρά από δύσκολους αγώνες στο τέλος της σεζόν», ανέφερε αρχικά ο πρώην μπακ-χαφ της «βασίλισσας» και μίλησε για τον Πέπε, στον οποίο ασκείται δριμεία κριτική από τον ισπανικό Τύπο:

«Ο Πέπε γίνεται άλλος άνθρωπος όταν φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι πολύ ήσυχος έξω από το γήπεδο, αλλά αλλάζει η συμπεριφορά του όταν μπαίνει στο γήπεδο και θέλει να γίνεται σημείο αναφοράς. Μου αρέσει η αποφασιστικότητά του. Είναι λίγο τρελός. Χρειάζεται να υπάρχουν σε μία ομάδα ποδοσφαιριστές όπως εκείνος. Υπάρχουν ορισμένες θέσεις που χρειάζεται διαφορετικούς παίκτες».

Πηγή: sport-fm.gr