Από το σοκ της επίθεσης που δέχθηκε χθες το βράδυ στην Καισαριανή, όπου είχε μεταβεί με έναν φίλο του να παρακολουθήσει τους αγώνες του Champions League σε μαγαζί της περιοχής, προσπαθεί να συνέλθει ο Αμρ Ουάρντα.

Όπως φαντάζει λογικό, ο Αιγύπτιος άσος παραμένει «παγωμένος» από το περιστατικό, με τους ανθρώπους του Ατρόμητου και του ΠΑΟΚ να τον στηρίζουν ψυχολογικά και όχι μόνο. Οι Περιστεριώτες είναι από την πρώτη στιγμή του περιστατικού δίπλα του, για να τον κάνουν να αισθανθεί ξανά ασφαλής, ενώ οι Θεσσαλονικείς, στους οποίους και ανήκει, βρίσκονται επίσης στο πλευρό του και όλο το βράδυ είχαν επικοινωνία μαζί του, προσφέροντάς του μάλιστα και ιδιωτική ασφάλεια, που θα τον ακολουθεί για κάποιες ημέρες.

Στις τάξεις του «δικεφάλου» εκτιμούν πως είναι ένα συμβάν οπαδικού χαρακτήρα. Κάτι που φάνηκε να εννοηθεί και από τη θέση τους στο θέμα, η οποία δεν είναι ωστόσο μέσω επίσημης ανακοίνωσης. Σύμφωνα με τα «ασπρόμαυρα» ρεπορτάζ, από τη Μικράς Ασίας τονίζουν ότι οι επιθέσεις τέτοιου χαρακτήρα έχουν αυξηθεί και πλέον πρέπει να γίνει προτεραιότητα η εξιχνίαση τους, ώστε να αντιληφθεί ξεκάθαρα ο υπόκοσμος πως δεν μπορεί να επηρεάσει καταστάσεις στην κοινωνία και το ποδόσφαιρο.