Τη διαδρομή από το «Δόξα τω Θεώ» στο «Βοήθεια Παναγιά» εξακολουθεί να κάνει η ΑΕΚ. Το νέο δυσάρεστο μαντάτο έρχεται από ένα πρόστιμο ύψους 3 εκατ. ευρώ από την Εφορία μετά από έναν έλεγχο για το διάστημα Μάρτιος-Δεκέμβριος 2011 και αφορά την περίοδο προεδρίας του Σταύρου Αδαμίδη, όταν πέραν του Νίκου Νοτιά μέτοχος ήταν ακόμη και ο Πέτρος Παππάς.

Το νέο «μπουγιουρντί» έχει ήδη προσπαθήσει ο Ανδρέας Δημητρέλος να μπει στη ρύθμιση των υπόλοιπων οφειλών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο. Η διοίκηση της «Ένωσης» έχει έρθει σε απόγνωση, αφού παρά τις προσπάθειες να κλείσουν οι «τρύπες», τα προβλήματα ως άλλη Λερναία Ύδρα ξεπετούν συνεχώς νέα κεφάλια, τη στιγμή που πόροι και έσοδα είναι πλέον άγνωστες λέξης για το σύλλογο.

Μόλις σήμερα, ζητήθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ επιπλέον ποσό 20.000 ευρώ για ένα υπόλοιπο του φακέλου αδειοδότησης. Τα χρήματα καταβλήθηκαν, αλλά αναγκαστικά θα καθυστερήσουν να δοθούν σε κάποιον άλλον από τους πολλούς πιστωτές της ΠΑΕ.

Με κόσμο την επόμενη Τετάρτη

Το ποσό των 55.000 ευρώ κατέβαλε ο Ανδρέας Δημητρέλος και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα 110.000 ευρώ που είχαν δοθεί, συμπληρώθηκαν τα απαιτούμενα χρήματα για να σφραγιστούν τα εισιτήρια για τον αγώνα της επόμενης Τετάρτης με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Χειρουργήθηκε ο Βλάχος

Σε πετυχημένη επέμβαση υποβλήθηκε από τον Λάκη Νικολάου ο Κωνσταντίνος Βλάχος. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Νέων, που πρόσφατα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, είχε υποστεί κάταγμα στο αντιβράχιο και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ενάμιση μήνα.

Πηγή: sport-fm.gr