Με πίστη στις αποσκευές για νίκη-πρόκριση στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού το βράδυ της Πέμπτης αναχώρησε η αποστολή της Μακάμπι νωρίς το πρωί από το Τελ Αβίβ. Αν και ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι παίκτες του γνωρίζουν τις δυσκολίες, αισιοδοξούν και δηλώνουν έτοιμοι να πολεμήσουν για την πρόκριση στο Final 4.

«Έχουμε ήδη ξεχάσει τι έγινε την περασμένη εβδομάδα και είμαστε προσηλωμένοι στο ματς της Πέμπτης», δήλωσε ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει λόγος να κλαίμε για μία ήττα. Είναι σημαντικό αύριο να αρχίσουμε καλά τον αγώνα, γιατί δεν αμφιβάλλω ότι ο Παναθηναϊκός θα μπει στο ματς με πολύ ενθουσιασμό έχοντας στο πλευρό του και τον κόσμο του. Θα θελήσουν να τελειώσουν το ματς το συντομότερο δυνατό για να μην έχουν άγχος, αλλά εμείς θέλουμε ακριβώς το αντίθετο».

Από την πλευρά του, ο φόργουορντ της Μακάμπι, Λιόρ Ελιάχου, είπε: «Θα είναι ένας πόλεμος. Πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό και να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός έχει πλεονέκτημα με 18.000 φίλους του στο γήπεδο, αλλά ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Η ομάδα του λαού έρχεται στην Αθήνα χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και περισσότερο ξεκούραστη από τα προηγούμενα παιχνίδια μετά το κυριακάτικο ρεπό στο πρωτάθλημα Ισραήλ.

Πηγή: sport-fm.gr