Τον εκνευρισμό του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ προκάλεσαν τα όσα είπε ο Δημήτρης Γόντικας στη χθεσινή του επίσκεψη στην Παιανία, κατά την οποία ζήτησε οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού να υπογράψουν τον διακανονισμό. Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καραγκούνης εμφανίστηκε στεναχωρημένος από τα όσα άκουσε από τον μέχρι πρότινος πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ.

«Εχει παραιτηθεί όλη η διοίκηση. Σας λέω την αλήθεια. Δεν υπάρχουν χρήματα. Η κατάσταση είναι τραγική. Εσείς έχετε μείνει και το τεχνικό τιμ. Καταλαβαίνω την ανησυχία σας, αλλά θέλω να σας ζητήσω να υπογράψετε τους διακανονισμούς μέσα στις επόμενες ημέρες, αν θέλετε να παίξει η ομάδα στην Ευρώπη. Δώστε μία ευκαιρία, για να υπάρχει Παναθηναϊκός. Υπάρχει μία Γ.Σ. στις 18 Απριλίου και θα φανεί αν θα μπουν χρήματα από τους μετόχους. Θα έρθει αύριο κάποιο στέλεχος της ΠΑΕ και θα σας δώσει να υπογράψετε διακανονισμό σε δύο δόσεις, στις 5/7 και στις 5/8. Θέλω να δώσω επίσης συγχαρητήρια σε σας και το τεχνικό τιμ για τη δουλειά που κάνετε και για την πορεία στο πρωτάθλημα, παρά τα προβλήματα», ήταν τα λόγια του Γόντικα και τον λόγο πήρε ο Καραγκούνης.

«Πρόεδρε, ολόκληρος Παναθηναϊκός εξαρτάται από το πώς θα… ξυπνήσουν οι Καραγκούνης, Κατσουράνης, Μπουμσόνγκ και αν θα υπογράψουν τους διακανονισμούς; Αυτή είναι η ιστορία του Παναθηναϊκού; Εδώ φτάσαμε; Ντροπή».

«Πρέπει να σας πω ειλικρινά ότι ακόμα κι αν υπογράψετε, δεν είναι σίγουρο ότι θα πάρετε τα λεφτά σας», είπε ο Γόντικας και ο «Κάρα» συμπλήρωσε: «Γι’ αυτό λέω “ντροπή”».

Ωστόσο, ο Μπουμσόνγκ δεν ήταν το ίδιο ψύχραιμος με τον αρχηγό της ομάδας: «Λέτε ότι θα πληρωθούμε τον Νοέμβριο, τον Δεκέμβριο. Μετά τον Γενάρη, τον Φλεβάρη, τώρα λέτε τον Ιούλιο. Γιατί να υπογράψουμε; Αν πάλι δεν υπογράψουμε θα είμαστε όμηροι. Θα πουν όλοι ότι φταίμε εμείς. Πού είναι οι μέτοχοι; Αυτοί φταίνε που έφτασε η ομάδα σ’ αυτή την κατάσταση. Επρεπε να είναι εδώ, να μας εξηγήσουν».

Από την πλευρά τους, οι Σαριέγκι και Κατσουράνης τόνισαν: «Εχουν δίκιο τα παιδιά. Θέλουμε να βοηθήσουμε, αλλά και να διασφαλίσουμε τα χρήματά μας».

Πηγή: sport-fm.gr