Κάλεσμα στους φιλάθλους της ΑΕΚ να δώσουν δυναμικό «παρών» στο ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με τον Παναθηναϊκό, την προσεχή Κυριακή (11/3), απηύθυνε ο Ηλίας Μπόβαλης.

«Ο σύλλογός μας βρίσκεται σε οριακό σημείο και η δύναμή μας από την παρουσία των φιλάθλων μας, θα είναι αυτή που θα σπρώξει την ομάδα στη νίκη», αναφέρει μεταξύ άλλων στη δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και καλεί τους πάντες να αφήσουν πίσω τα όποια προβλήματα και να στηρίξουν την Ένωση. «Να είμαστε όλοι εκεί! Μόνο έτσι θα καταλάβουν όλοι, τι είναι πραγματικά η ΑΕΚ», προσθέτει.

Αναλυτικά η δήλωση του Ηλία Μπόβαλη:

«Στο ντέρμπυ της Κυριακής όλοι οι Ενωσίτες πρέπει να είμαστε παρόντες. Ο σύλλογός μας βρίσκεται σε οριακό σημείο και η δύναμή μας από την παρουσία των φιλάθλων μας, θα είναι αυτή που θα σπρώξει την ομάδα στη νίκη απέναντι στον Παναθηναικό. Θα δείξει σε όλους ότι η ΑΕΚ είναι ζωντανή, δυνατή και ενωμένη.

Στο ΟΑΚΑ, θα δώσουν το παρών, μεταξύ άλλων, μαθητές και μαθήτριες από Δημοτικά Σχολεία της Αττικής. Τα παιδιά, το πιο ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας αλλά και το ελπιδοφόρο αύριο, θα είναι εκεί για να σηκώσουν ”Κίτρινη Κάρτα στη Βία” αλλά και να συμπαρασταθούν στους ποδοσφαιριστές μας.

Στο ΟΑΚΑ θα είναι επίσης και αθλητές από όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής (βόλλευ, χάντμπολ κτλ) που θα στηρίξουν την ποδοσφαιρική ομάδα μας.

Να είμαστε όλοι εκεί! Μόνο έτσι θα καταλάβουν όλοι, τι είναι πραγματικά η ΑΕΚ ! Ας αφήσουμε για μια στιγμή το “ποιός φταίει”, και ας προσπαθήσουμε για ένα νέο ξεκίνημα. Μόνη μας δύναμη, είναι ο κόσμος μας ! Μακάρι μάλιστα να είχαμε και το δικό μας γήπεδο, όπου η “ατμόσφαιρα” θα διπλασιαζόταν!

Σε αυτή την πολύ δύσκολη εποχή για όλους τους ΑΕΚτζήδες, ας δείξουμε και πάλι ποιος είναι ο λαός μας, πιο πιστός συμπαραστάτης της ΑΕΚ που αγαπάει παθολογικά την ομάδα».

Πηγή: sport-fm.gr