«Ανάσα» στις ΠΑΕ με οικονομικά θέματα από ΕΠΟ και Superleague

Ομοσπονδία και διοργανώτρια Αρχή τροποποιούν το άρθρο 52


ΑΘΛΗΤΙΚΑ
11:44
16/11/2017
«Ανάσα» στις ΠΑΕ με οικονομικά θέματα από ΕΠΟ και Superleague
1
loading

Μια σημαντική εξέλιξη φέρεται να δρομολογείται από ΕΠΟ και Super League και η οποία αναμένεται να δώσει «ανάσα» στις ΠΑΕ που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Αυτή αφορά την τροποποίηση του άρθρου 52, στην οποία σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» προχώρησαν η Ομοσπονδία και η διοργανώτρια Αρχή του πρωταθλήματος.

Μέχρι τώρα, για να πάρει κάποια ομάδα άδεια συμμετοχής στην επόμενη Λίγκα, θα έπρεπε να έχει αποδείξεις πως έχει εξοφλήσει όλα τα χρέη της. Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως αλλάζει, καθώς σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, όποια ΠΑΕ αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να αποδείξει πως έχει μειώσει το χρέος της και πως έχει διακανονίσει το υπόλοιπο.

Αυτή η εξέλιξη ανακουφίζει σε μεγάλο βαθμό τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν σημαίνει ότι όλα λύθηκαν στην «πράσινη» ΠΑΕ, καθώς θα πρέπει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου να έχει διακανονίσει όλες τις οφειλές της και να μην υπάρξουν προσφυγές λόγω ασυνέπειας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Θωμάς Τ.

    Αθάνατη Ελλάδα! αντί να εφαρμόσουμε το Νόμο, τον κάνουμε λάστιχο για να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις κάποιων Ανώνυμων Εταιρειών που ταΐζουν κουτόχορτο τον Ελληνικό λαό για να μην απασχολείται αυτός με τα πραγματικά προβλήματα

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει