Στη σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού στάθηκε σε δηλώσεις του ο Σίλβα Κλέιτον μιλώντας μετά το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας. Ο μεσοεπιθετικός του τριφυλλιού επεσήμανε ότι πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι μόνο στις αναμετρήσεις της ομάδας και στο «πώς» θα κατακτούν τους τρεις βαθμούς σε κάθε αγωνιστική.

«Σημασία έχει η νίκη. Πιστεύω ότι προσπαθήσαμε από την αρχή, είχαμε κάποιες δυσκολίες κόντρα σε μια σκληρή ομάδα που πάλεψε μέχρι το τέλος το ματς. Καταφέραμε να πάρουμε μια νίκη η οποία όμως είναι πολύ σημαντική για εμάς και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά», τόνισε ο Κλέιτον.

Ο άσος του Παναθηναϊκού σχολίασε για τη μάχη με τον Ολυμπιακό για τον τίτλο: «Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την ομάδα μας. Το πως θα κάνουμε εμείς καλά την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο. Πως θα παίρνουμε τους τρεις βαθμούς αυτό μόνο», τόνισε και επέστησε την προσοχή των συμπαικτών του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό:

«Σίγουρα είναι ένα άλλο παιχνίδι. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Έχουμε μια εβδομάδα να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι με την ηρεμία μας να πάμε εκεί και να παλέψουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», πρόσθεσε.

Πηγή: sport-fm.gr