Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, έγινε γνωστό πως η Καραμπάκ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πέδρο Ενρίκε, με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν ψάχνει το «μπαμ» με τον Βραζιλιάνο, στην προσπάθεια που θα κάνει για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Champions League.

Ο Λούμπος Μίχελ επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο Αζερμπαϊτζάν το ενδιαφέρον της Καραμπάκ για τον Ενρίκε. «Δεν έχει επιτευχθεί ακόμη συμφωνία, αλλά οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται», τόνισε ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής.

Η σημερινή ημέρα αναμένεται σημαντική για την εξέλιξη του θέματος, καθώς τόσο ο «δικέφαλος» του Βορρά όσο και ο παίκτης καλούνται να αποφασίσουν τι θα κάνουν με την πρόταση των Αζέρων. Ο Βραζιλιάνος, άλλωστε, δεν φαίνεται να βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ το θέμα της ενδεχόμενης αποχώρησής του συνδέεται και με την έλευση του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Όσον αφορά την Καραμπάκ, για να δελεάσει τον  ΠΑΟΚ, φέρεται να έχει κάνει πρόταση με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, που θα φτάνει τα 3 εκατ. ευρώ.