Στα εμπόδια που βρήκε λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο του Εύοσμου, αναφέρθηκε ο Ζοσέ Γκόμες.

Ο αντικαταστάτης του Ζεσουάλδο Φερέιρα, μετά τη νίκη-πρόκριση (1-0) του Παναθηναϊκού επί του Αγροτικού Αστέρα είπε πως οι «πράσινοι» έκαναν το καθήκον τους.

Αρχικά, ο Ζοσέ Γκόμες αναφέρθηκε στο παιχνίδι: «Βρήκαμε δύο εμπόδια, αλλά λόγω της διάθεσης που έδειξαν οι παίκτες μου, ξεπεράσαμε και τα δύο. Το πρώτο ήταν ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος και το δεύτερο ο αντίπαλος που είχε μεγάλο κίνητρο, να ζήσει το όνειρο ότι θα αποκλείσει τον Παναθηναϊκό».

Κατόπιν, σχολίασε τις δυσκολίες της αναμέτρησης: «Δείξαμε επαγγελματισμό όταν κληθήκαμε να νικήσουμε τον αντίπαλο. Το γήπεδο μας δυσκόλεψε πολύ. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός, ενώ είχε μικρές διαστάσεις. Όμως δεν ανησύχησα για την εξέλιξη του ματς, γιατί η ομάδα είχε ηρεμία και συγκέντρωση. Κρατήσαμε τη θέση μας και πάντα είχαμε τον έλεγχο».

Τέλος, έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές: «Κάναμε το καθήκον μας και δίνω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές διότι έκαναν αυτό που είναι υποχρεωμένοι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός»

Πηγή: Sport-fm.gr