Ως ευκαιρία να ξεκουράσει κάποιους παίκτες ενόψει της αναμέτρησης με την Μπάμπεργκ, είδε το παιχνίδι με το Μαρούσι, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ωστόσο, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον ομόλογό του, Νίκο Λινάρδο αλλά και την ομάδα των βορίων προαστίων για την μαχητικότητα που έδειξε.

«Θα ήταν σωστό να αναγνωρίσουμε το εξαιρετικό παιχνίδι του Αμαρουσίου, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο συνάδελφός μου (σ.σ. Νίκος Λινάρδος) έκανε εξαιρετική δουλειά. Έκανε σοβαρό ματς, με αξιώσεις να μας νικήσει. Αγωνίστηκε ουσιαστικά με μόλις 4 παίκτες και τους αξίζουν “συγχαρητήρια”. Προσπάθησα να δώσω χρόνο και σε άλλους παίκτες, γιατί έχουμε μπροστά μας τη Μπάμπεργκ. Ήταν μέρος του σχεδίου. Το μόνο καλό ήταν πως κάποιοι ξεκουράστηκαν», δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ρεπό που θα δώσει στους παίκτες του τις ημέρες των Χριστουγέννων: «Πάντα δίνουμε ημέρες ξεκούρασης, αλλά υπάρχει κι όριο. Αυτό είναι 2, 2,5, 3 το πολύ. Είναι καλό να μη βλέπουν οι παίκτες τους προπονητές, που βλέπουν κάθε μέρα. Αυτές τις ημέρες θα είμαστε σε διαφορετικά μέρη».

Από την πλευρά του ο Ντέιβιντ Λόγκαν είπε: «Το Μαρούσι ήρθε για να κάνει ένα καλό παιχνίδι. Ήταν καλο. Είχαμε πολλά λάθη. Η ομάδα έπαιξε δυνατά και την κατάλληλη στιγμή δώσαμε ένταση στο παιχνίδι μας και διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας ώστε να φτάσουμε στη νίκη».

Πηγή: sport-fm.gr