Με πρόβλημα στο γόνατο αποχώρησε ο Ράφικ Τζεμπούρ από την σημερινή-τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού εν όψει του αυριανού (19:30) αγώνα στην έδρα της Κέρκυρας. Ο Αλγερινός επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, κάτι που τον ανάγκασε να ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας και ασκήσεων στο γυμναστήριο.

Αυτό δεν ήταν το μοναδικό απρόοπτο της τελευταίας προπόνησης, αφού ο Όλοφ Μέλμπεργκ αποχώρησε από το πρόγραμμα με ενοχλήσεις στο ισχίο κι επίσης αποκλείστηκε από την αποστολή. Η μαγνητική στον Σουηδό αμυντικό έδειξε πως έχει υποστεί θλάση στον απειοδή μυ του αριστερού του ισχίου.

Όσον αφορά τον Νταβίντ Φουστέρ, δεν θα ταξιδέψει στο νησί των «Φαιάκων», αφού συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Την ίδια ώρα Μακούν, Φέισα και Ιμπαγάσα συνέχισαν το προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν το τελευταία διάστημα, ενώ ο Χολέμπας έκανε θεραπεία. Από την πλευρά του, ο Γέστε συνέχισε το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης που ακολουθεί στο γυμναστήριο. Όλοι οι προαναφερθέντες έμειναν εκτός αποστολής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία αποτελούν οι: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Ζαραδούκας, Χαβίτο, Μοδέστο, Ορμπαίθ, Ποτουρίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Μιραλάς, Βαλεριάνος.

Για τη θέση του παρτενέρ του Αβρ. Παπαδόπουλου στο κέντρο της άμυνας ερίζουν πλέον Μαρκάνο, Μοδέστο και Παπάζογλου.

Στην Αθήνα θα μείνουν οι Φέισα, Μακούν, Γέστε, Ιμπαγάσα, Χολέμπας, Φουστέρ, Τζιμπούρ και Δασκαλάκης, οι οποίοι θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν ή θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

Πηγή: sport-fm.gr