Τη συμμετοχή της στα play off της Super League εξασφάλισε η ΑΕΚ, μετά την εντυπωσιακή νίκη της 5-0 επί της Κέρκυρας για την 28η αγωνιστικής. Από δύο γκολ πέτυχαν οι Μπακασέτας (23΄,54΄), Πέκχαρτ και ένα ο Ντίντακ (42΄).

Ισόπαλος 0-0 ολοκληρώθηκε ο αγώνας Ατρόμητος-ΑΕΛ στο Περιστέρι, για την 28η αγωνιστική της Super League. Ενας «χρυσός» βαθμούς για τους «βυσσινί» που παραμένουν δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και κρατούν την τύχη στα χέρια τους.

Αστέρας Τρίπολης και Ξάνθη έμειναν στο μηδέν σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 28η αγωνιστική της Superleague.

Ο Πλατανιάς πήρε βαθμό στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, τον οποίο υποχρέωσε σε ισοπαλία 1-1 στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10΄ με τον Γιακουμάκη και οι «κυανέρυθροι», που ανέκτησαν την τρίτη θέση μετά την ήττα του Παναθηναϊκού, ισοφάρισαν με πέναλτι του Μπεν στο 65΄.

Νίκη που μπορεί να ισοδυναμεί με παραμονή στην κατηγορία σημείωσε ο Ηρακλής στα Γιάννενα, επικρατώντας 2-1 του ΠΑΣ στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής. Οι «κυανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ με καταπληκτικό γκολ του Μπαστακού στο 11ο λεπτό, ο Δώνης διπλασίασε στο 47΄ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βιντάλ στο 83΄.

Τέλος, ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Βέροιας σε αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική της Super League. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Ρόσα στο 16΄. Με αυτή την ήττα η Βέροια υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Football League.