Τους τρεις βαθμούς με τους οποίους θα βρεθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας θα κυνηγήσει η ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό (19:00, Novasports 4 και σε real time από το www.sport-fm.gr). Οι «κιτρινόμαυροι» θα προσπαθήσουν να δώσουν συνέχεια στη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και να δημιουργήσουν ένα σερί ικανό να την ανέβουν ψηλότερα στη βαθμολογία, πλησιάζοντας τους «αιώνιους» αντιπάλους.

Ο Νίκος Κωστένογλου έχει εξηγήσει στους παίκτες ότι οι Βοιωτοί είναι μια καλή ομάδα και θα προσπαθήσουν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ. Ο 41χρονος τεχνικός ζήτησε οι παίκτες της «Ένωσης» αν δείξουν προσοχής στις στημένες φάσεις και να είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στο δυνατό παιχνίδι του Λεβαδειακού.

Ο Κωστένογλου θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Αραμπατζή και στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – τους Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας και Καράμπελας. Στο κέντρο θα παίξουν ο Βάργκας και ο Μάκος, ενώ πιο μπροστά θα βρίσκονται ο Λεονάρντο (αριστερά), ο Χοσέ Κάρλος (στον άξονα) και ο Μπέλεκ (δεξιά). Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Λυμπερόπουλος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κωνσταντόπουλος, Καφές, Γεωργέας, Γκερέιρο, Κλωναρίδης, Σιαλμάς, Ρίκκα και Κάλα. Εκτός έμειναν οι Γκούντγιονσεν, Λαγός και Γκέντσογλου.

Πηγή: sport-fm.gr