Ώρα για ανάκαμψη και ώρα να δοθούν ευκαιρίες και σε νέους σε ηλικία ποδοσφαιριστές που βγαίνουν από τα σπλάχνα της ομάδας.

Ο Ταξιάρχης Φούντας συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που πήρε ο Νίκος Κωστένογλου για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και εύχομαι το παλικάρι να μπει ακόμα και 18άδα.

Θα ήταν ό,τι καλύτερο, μάλιστα, να πάρει και μέρος στο ματς έστω και για λίγο, αν οι συνθήκες του παιχνιδιού του επιτρέψουν.

Με το ματς κόντρα στον Αστέρα η ΑΕΚ ανοίγει έναν κύκλο επτά αγώνων, για τον οποίο θα πρέπει να μιλάμε για τη μέγιστη δυνατή συγκομιδή και στον οποίο -πάνω απ’ όλα- η «Ένωση» οφείλει να πάρει όλα τα εντός έδρας ματς. Φυσικά οι δύο επισκέψεις σε Αγρίνιο και Περιστέρι μέσα σε αυτό το διάστημα των επτά αναμετρήσεων δεν θα είναι εύκολες, όμως η ομάδα πρέπει να πάρει βαθμούς παντού για να χτίσει την αυτοπεποίθηση της και ν’ ανακάμψει.

Στα υπόλοιπα, τα δημοσιεύματα για πώληση του Μανωλά μόνο… γέλια μπορούν να προκαλέσουν. Άσχετα με το αν έχει κάποιος θετική ή αρνητική άποψη για τον παίκτη, αποτελεί ένα περιουσιακό στοιχείο. Για μια ακόμα φορά η ΠΑΕ δεν έχει κοιτάξει να τον «δέσει», αφού η ανανέωση έγινε στο μιλητό και την προκαταβολή δεν την έχει πάρει.

Οπότε ο παίκτης, έξι μήνες πριν εκπνεύσει το συμβόλαιο που ισχύει, αν θέλει να διαπραγματευτεί σε λίγο καιρό με κάποια ομάδα, θα μπορεί να το κάνει με μεγάλη άνεση. Οπότε απλά στηριζόμαστε στην καλή προαίρεση του Μανωλά, να δεχτεί να υπογράψει, αν βρεθεί κάποια καλή πρόταση και να ωφεληθεί και η ΑΕΚ.

Τουλάχιστον -με δεδομένο πως το εισιτήριο στο σημερινό ματς θα είναι των 10 ευρώ- μπορούμε να πούμε και κάτι θετικό για την κίνηση της ΠΑΕ, μιας και με αυτή την τιμή στο εισιτήριο, δίνει την ευκαιρία σε πολύ κόσμο που δεν έχει τη δυνατότητα να δώσει παραπάνω χρήματα να βρεθεί στο γήπεδο. Η ΑΕΚ έχει ανάγκη από τον κόσμο της που θα πρέπει να τη στηρίξει σε μια πολύ δύσκολη εποχή.

Πηγή: sportfm.gr