Αφόρητη πίεση θα δεχθεί ο Ολυμπιακός από την Ντόρτμουντ στο αυριανό παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του Champions League, όπως δήλωσε ο Χοσέ Χολέμπας στο γερμανικό περιοδικό «Kicker». «Το δικό μας πλεονέκτημα είναι ότι η Ντόρτμουντ βρίσκεται σε πίεση από τους φιλάθλους της. Παρ’ όλα αυτά περιμένω μία αφόρητη πίεση, επειδή η Ντόρτμουντ επιτίθεται non-stop», τόνισε ο 27χρονος παίκτης των Πειραιωτών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χολέμπας

Για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσουν στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ»

«Το έκανα (σ.σ.: ενημέρωσε το συμπαίκτες του), οφείλω να το κάνω. Την προηγούμενη εβδομάδα είδα το παιχνίδι για το Κύπελλο με τη Ντιναμό Δρέσδης και είπα στους συμπαίκτες μου: παρατηρήστε αυτό το παιχνίδι για να γνωρίζετε πώς συμπεριφέρονται και πώς αντιδρούν οι παίκτες και οι φίλαθλοι της Ντόρτμουντ εκεί. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι μας περιμένει, γνωρίζουμε τι θα δούμε. Το δικό μας πλεονέκτημα είναι ότι η Ντόρτμουντ βρίσκεται σε πίεση από τους φιλάθλους της. Παρ’ όλα αυτά περιμένω μία αφόρητη πίεση, επειδή η Ντόρτμουντ επιτίθεται ασταμάτητα».

Για το αν κυνηγάει το γκολ, λόγω της επιτυχίας του στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων

«Οχι. Ηταν η πρώτη φορά που ξεκίνησα να παίζω στην επίθεση. Κανονικά είμαι ένα επιθετικό μπακ. Αυτή είναι η θέση μου και σε αυτή θα ήθελα να παραμείνω».

Για την επικειμένη πρόσκλησή του στην Εθνική Ελλάδας

«Ο πατέρας μου είναι Ελληνας. Ηθελα να δω πού είναι οι ρίζες μου. Ο Ολυμπιακός ήταν μία πρόκληση. Είμαστε σε καλό δρόμο. Από όσο ξέρω ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος Φερνάντο Σάντος έχει επικοινωνήσει ήδη με τον Ολυμπιακό».

Πηγή: sport-fm.gr