Δίκαια χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Νέβεν Σπάχια, ενώ πρόσθεσε πως το επίπεδο του αγώνα δεν ήταν αντάξιο ενός αγώνα Ευρωλίγκας λόγω της ανετοιμότητας των δύο ομάδων.

«Συγχαρητήρια στον κόουτς Ίβκοβιτς και την ομάδα του Ολυμπιακού για τη σημαντική νίκη. Την άξιζαν γιατί ήταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ εμείς ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο. Δεν ήταν ένα παιχνίδι επιπέδου Ευρωλίγκα, καθώς και οι δύο ομάδες είναι ανέτοιμες, αλλά εκείνο που μετρά είναι η νίκη και δεν την πήραμε. Ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με την πρεμιέρα, αλλά δεν αρκούσε. Ξέρουμε ποιο είναι το πρόβλημα και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να διορθώσουμε τα λάθη μας», τόνισε ο Κροάτης προπονητής.

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Τζιστ είπε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, γιατί συνέχισε να παλεύει ακόμη κι όταν βρέθηκε πίσω με μεγάλη διαφορά. Εμείς κάναμε κάποια λάθη. Είμαστε ακόμη στη διαδικασία μάθησης και θα πρέπει να δούμε τι έφταιξε, να συνεχίσουμε τη δουλειά για να εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Πηγή: sport-fm.gr