Εκτός από τον Σαουδάραβα πρίγκιπα και άλλη μια εταιρεία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως μετέδωσε ο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6.

Την είδηση επιβεβαιώνουν οι «πράσινοι», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία που έχει μεταφέρει το ενδιαφέρον είναι εκείνη που είχε μεσολαβήσει για την αγορά της Μάντσεστερ Σίτι από τους επενδυτές από το Άμπου Ντάμπι.

Το ενδιαφέρον αυτό μάλιστα, επιβεβαιώνεται και από την «πράσινη» διοίκηση.

Αυτό που δίνει ιδιαίτερη σημασία στην είδηση –εκτός από την επιβεβαίωση της ΠΑΕ- είναι το γεγονός ότι την ενημέρωση προς τον Παναθηναϊκό την έχει κάνει η εταιρεία που προ ετών μεσολάβησε για την μεταφορά του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της Μάντσεστερ Σίτι στα χέρια της Abu Dhabi United Group for Development and Investment (ABUG). Η συγκεκριμένη αγγλική εταιρεία ονομάζεται PCP Capital Partners και την διευθύνει η 38χρονη επιχειρηματίας Αμάντα Στέιβλι, γνωστή για τις επαφές της με επενδυτές στην Μέση Ανατολή.

Οι εκπρόσωποι της εταιρείας είχαν -μυστικα- συνάντηση με στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σε αυτή παραδόθηκε φάκελος για εκδήλωση ενδιαφέροντος αγοράς της ομάδας. Το θέμα θα τεθεί επί τάπητος στο προσεχές Δ.Σ της ΠΑΕ.

Ο άνθρωπος που εκπροσωπούσε την εταιρεία και έδωσε το “παρών” στη συνάντηση με τα στελέχη του Παναθηναϊκός ονομάζεται, Γιώργος Γεωργίου. Για τη θέληση της απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ από πολύ μεγάλη πολυεθνική εταιρεία είναι ενημερωμένος και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Ο Γιώργος Γεωργίου εκπροσωπούσε την εταιρεία Partners Capital. Δεν αποκάλυψε την εταιρεία που επιθυμεί να αναλάβει τις τύχες της ελληνικής ομάδας. Η εταιρεία Partners Capital έχει δύο κεντρικά γραφεία. Ένα στο Λονδίνο και ένας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Πηγή: sport-fm.gr