Την ειδοποίηση από τους δικηγόρους αναφορικά με το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών του Παναθηναϊκού περιμένει ο Σουλτάν Μπιν Νασέρ Αμπντούλ Μπιν Φαρχάν Αλ Σαούντ για να έρθει στην Ελλάδα.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Βαρδινογιάννης περιμένει την τελική πρόταση του Σαουδάραβα Πρίγκιπα για να δώσει το «ΟΚ» και να προχωρήσει περισσότερο η υπόθεση.

«Όλα θα πάνε καλά. Θα τελειώσουμε σύντομα την υπόθεση με τον Παναθηναϊκό και δεν θα υπάρξει πρόβλημα» μεταβίβασε μέσω του Βλάση Τσάκα ο Άραβας επιχειρηματίας, με τους δύο να έχουν συνάντηση στην Τζέντα και τον εν Ελλάδι εκπρόσωπό του να δηλώνει: «Θα είναι στην Ελλάδα όταν από τους δικηγόρους δοθεί το «Ο.Κ». Όταν ξεκαθαρίσει ότι υπάρχει μία σημαντική βάση για τη συμφωνία». Το όλο θέμα της εμπλοκής του Αλ Σαούντ με τον Παναθηναϊκό μάλιστα έχει πάρει έκταση και στις αραβικές ιστοσελίδες, γεγονός που τον έχει ενθουσιάσει.

Όσον αφορά τον Γιάννη Βαρδινογιάννη δεν γίνεται κανένα σχόλιο για την υπόθεση και απλώς επαναλαμβάνεται: «Στόχος είναι να εξασφαλιστεί η κατάλληλη διάδοχη κατάσταση για τον σύλλογο». Η πλευρά Τζίγκερ περιμένει την τελική πρόταση του Πρίγκιπα Σουλτάν, πόσα χρήματα θα διαθέσει και τι χρονοδιάγραμμα έχει θέσει, με ποιον τρόπο θα δοθούν τα χρήματα, πώς θα ξεπεραστούν τα διάφορα νομικά θέματα για τη μεταβίβαση των μετοχών, τις θέσεις του για το γήπεδο και διάφορες άλλες σημαντικές λεπτομέρειες. Αν γίνουν όλα αυτά και κριθεί ότι υπάρχει μέλλον για τον Παναθηναϊκό, ο Βαρδινογιάννης θα δώσει το «Ο.Κ.».

Ψάχνει εκτάσεις για γήπεδο

Όπως προκύπτει από την πλευρά του Αλ Σαούντ, το γήπεδο είναι ένας από τους πρωταρχικούς στόχους και εφόσον αποκτηθεί το πλειοψηφικό πακέτο του Παναθηναϊκού θα είναι και το πρώτο πράγμα που θα «τρέξει». Ο Βοτανικός είναι η λύση που προκρίνεται αν και γίνεται έρευνα για άλλες πιθανές τοποθεσίες.

Το πλάνο άλλωστε που έχει ο Σαουδάραβας επιχειρηματίας είναι τριετίας, αφού στην πρόταση στον Τζίγκερ, εκτός από το 54.7% της ομάδας θα γίνει πρόταση και για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας, αν και μέχρι στιγμής δεν γίνεται λόγος αγοράς της ή δημιουργίας νέου προπονητικού κέντρου, αλλά ενοικίασης του ήδη υπάρχοντος για τα επόμενα τρία χρόνια τουλάχιστον.

Πηγή: sport-fm.gr