Την άποψη πως η πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League έχει γίνει δύσκολη υπόθεση για τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Όλοφ Μέλμπεργκ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA. Ο σουηδός αμυντικός τόνισε πως οι Πειραιώτες προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αστάθεια που παρουσίασε η Άρσεναλ μετά το 2-1, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν το αποτέλεσμα που ήθελαν.

«Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας. Είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε και ίσως να μην αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν απογοητευτικό για εμάς. Σίγουρα, δεν ξεκινήσαμε καλά στην αρχή του αγώνα, όπου δεχθήκαμε πίεση στα 15-20 λεπτά. Καταφέραμε να περιορίσουμε τις ευκαιρίες της Άρσεναλ, η οποία σκόραρε δύο γκολ», ανέφερε αρχικά ο 34χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Καταφέραμε να μπούμε ξανά στο ματς, να πετύχουμε ένα γκολ και έπειτα έδειχναν λίγο ασταθείς, κάτι που προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε. Τους πιέσαμε και δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Καταλήγοντας, ο Μέλμπεργκ τόνισε: «Τώρα έχουν γίνει πολύ δύσκολα τα πράγματα για εμάς και χρειάζεται να κερδίσουμε τα υπόλοιπα ματς του ομίλου για να περάσουμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης».

Πηγή: sport-fm.gr