Στο πολύ κακό ξεκίνημα που έκανε στο παιχνίδι στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου με δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής από την Κροατία.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού τόνισε ότι δεν υπήρχαν αντοχές όταν η Ελλάδα επέστρεψε στο ματς, ενώ σημείωσε τη σημασία των χαμένων σουτ, που τα περισσότερα εξ αυτών ήταν ελεύθερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παπαπέτρου στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Κάναμε κακό ξεκίνημα στο παιχνίδι, αλλά καταφέραμε να πλησιάσουμε στο σκορ, να περάσουμε και μπροστά, αλλά μας έλειψα η θέληση και η αντοχή δεν ήταν εκεί. Στο 4ο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε όπως έπρεπε και χάσαμε πολλά σουτ».

Για τα ελεύθερα σουτ που άφησε η Κροατία: «Οι Κροάτες δικαιώθηκαν, χάσαμε πολλά σουτ, πολλά από αυτά μπήκαν και βγήκαν. Αν τα βάζαμε θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι, αλλά κανείς δεν θα θυμάται όλα αυτά, αλλά μόνο τον αποκλεισμό. Είμαστε πολύ πικραμένοι, είμαστε πολλά νέα παιδιά. Θα συσπειρωθούμε καλύτερα του χρόνου και θα είμαστε προετοιμασμένοι».

Για το αν ο Γιάννης Μπουρούσης είπε στα αποδυτήρια θα σταματήσει από την Εθνική: «Στα αποδυτήρια δεν μιλά κανείς σε τέτοιες στιγμές, ό,τι είναι θα το μάθετε από τους ίδιους τους παίκτες».

Πηγή: sport-fm.gr