Το πιο πολυτάραχο καλοκαίρι για τον Αστέρα Τρίπολης είχε αίσιο τέλος, αφού πλέον ξεκινάει τις υποχρεώσεις του απέναντι στην Κέρκυρα. Από την άλλη πλευρά οι Φαίακες μετά την καλή περσινή χρονιά θέλουν να κάνουν κάτι παρόμοιο και φέτος, με τον πρώτο στόχο να είναι η παραμονή.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε με διαφορά το πιο «θερμό» καλοκαίρι του από όλα τα προηγούμενα. Οι πολλές δικαστικές διαμάχες και η εναλλαγή των κατηγοριών έφεραν ανησυχία και εκνευρισμό στον κόσμο και την διοίκηση.

Οι αλλαγές πολλές. Ο Παύλος Δερμιτζάκης αποτέλεσε παρελθόν και ο «άγνωστος» στους περισσότερους Όσκαρ Φερνάντεθ έφτασε στην Τρίπολη. Παράλληλα έγινε και στροφή από την αγορά της Λατινικής Αμερικής στην Ισπανική. Το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Παναιτωλικό αναβλήθηκε και έτσι η πρεμιέρα έμελλε να είναι με την Κέρκυρα.

Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει αρκετές απουσίες αφού οι Ματούσιακ, Ναβάρο, Πουλίδο έμειναν εκτός αποστολή λόγω τραυματισμού, ενώ για άγνωστο λόγο εκτός έμεινε και ο Ροτζέριο.

Το 4-2-3-1 θα απαρτίζουν όπως όλα δείχνουν οι: Χακόμπο κάτω από τα δοκάρια. Ο Αργυρόπουλος δεξιά, ο Φορμίκα αριστερά και οι Χουανίτο, Μπαρτολίνι στο κέντρο της άμυνας. Οι Λαδάκης και Ουσέρο θα δύο αμυντικά χαφ, ενώ πίσω από τον προωθημένο Περόνε θα είναι οι Τσαμπούρης, Χούλι και Ράγιος.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Σανθ Χακόμπο, Γιώργος Μπαντής, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Λαουτάρο Φορμίκα, Χρήστος Πιπίνης, Θανάσης Κωστούλας, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Δημήτρης Κουρμπέλης, Τζόναθαν Σέσμα, Χουανίτο, Αντώνης Λαδάκης, Μαρκ Κερ, Φερνάντο Ουσέρο, Ρούμπεν Ράγιος, Τάσος Τσουμάγκας, Σάββας Τσαμπούρης, Χούλι, Εμμάνουελ Περόνε, Έγκον, Τάσος Μπακασέτας.

Η πρεμιέρα στο ΕΑΚ δεν συνδυάστηκε με καλό αποτέλεσμα για την Κέρκυρα, καθώς ηττήθηκε 2-0 από τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς παρουσίασε κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι της, όμως έδειξε ότι θα χρειαστεί χρόνο, ώστε να καταφέρουν να δέσουν τα πολλά νέα πρόσωπα.

Η αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες, καθώς οι Αρκάδες δεν έχουν δώσει επίσημο αγώνα, με αποτέλεσμα ο τρόπος με τον οποίον θα αγωνιστούν να είναι σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.

Η Κέρκυρα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα καθώς οι απουσίες των Χάμπερ Παρασκευαίδη και Φλαβίνιο δεν είναι προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Εκτός θα είναι και οι Τσίγκας, Μίχος, οι οποίοι θα χρειάστουν ακόμα αρκετό διάστημα για να επιστρέψουν.

Ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με το 4-1-4-1. Στο αρχικό σχήμα θα επανέλθει ο Μαιστόροβιτς, ο οποίος αποτελεί την ήρεμη δύναμη στην αμυντική γραμμή των «Φαιάκων», ενώ και ο Δημήτρης Γραμμόζης βρίσκεται στην αποστολή.

Σε ότι αφορά τους νεοαποκτηθέντες, οι Αγρίτης, Μπάρκογλου και Μετίν είναι σαφώς πιο έτοιμοι από την πρεμιέρα και αναμένεται να δώσουν λύσεις, ενώ δεν αποκλείεται να χρησιμοποιηθούν στη βασική ενδεκάδα.

Προβλέψεις για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν την ενδεκάδα δεν είναι εύκολες, καθώς ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν αποκλείεται να προσπαθήσει να αιφνιδιάσει τον Όσκαρ Φερνάντεθ.

Αναμέτρηση με αρκετές ιδιαιτερότητες θα είναι αυτή για τον Νίκο Αναστασόπουλο. Ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία αγωνιζόταν για τεσσεράμιση χρόνια.

Η αποστολή της Κέρκυρας: Γκαλίνοβιτς, Αναστασόπουλος, Κοντοδήμος, Γραμμόζης, Γκουστάβο, Μπάρκογλου, Μαϊστόροβιτς, Βενέτης, Βέντσελ, Χαμπλ, Λαμπρόπουλος, Μπουκουβάλας, Λόβιν, Όσμαν, Αγρίτης, Ιωάννου, Μετίν, Γιάντσης, Καλαντζής, Μαζνόφ.

Πηγή: sport-fm.gr