Το μεγαλύτερο μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος.

Στους «ερυθρόλευκους» προτάθηκε ο Νίκλας Μπέντνερ της Άρσεναλ, αλλά ο χρόνος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός για τους πρωταθλητές Ελλάδος, οι οποίοι όμως θα παλέψουν μέχρι τέλους για την απόκτηση ενός φορ που θα κάνει τη διαφορά.

Όπως προέκυπτε αργά το βράδυ από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού οι μεταγραφές έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο οι προσπάθειες για την απόκτηση ενός στράικερ δεν θα σταματήσουν μέχρι της 20:00, όταν και είναι η καταληκτική ώρα των μεταγραφών.

 Από την πλευρά της πειραϊκής ομάδας τονιζόταν: «Έγινε μία προσπάθεια για έξι-επτά ημέρες για ακόμα ένα φορ που θα έκανε τη διαφορά, τέτοια περίπτωση δεν προέκυψε και συνεχίζουμε με την τριπλέτα Μιραλάς, Τζεμπούρ και Πάντελιτς».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όμως δεν τα έχει… παρατήσει. Οι συνεχείς επαφές με μάνατζερ και ομάδες δείχνουν ότι θα συνεχιστεί και σήμερα η αναζήτηση, ειδικά από τη στιγμή που προτάθηκε ο Νίκλας Μπέντνερ. Η περίπτωση του επιθετικού της Άρσεναλ, φυσικά, κάθε άλλο παρά εύκολη είναι.

Ο Δανός στράικερ κοστίζει περί τα 10 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεν μπορούν να δώσουν οι «ερυθρόλευκοι». Συζητήσεις, πάντως για το δανεισμό του θα γίνουν και σήμερα, αν και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Οι απαιτήσεις του 23χρονου φορ φτάνουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, ποσό που επίσης είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Οι άλλες περιπτώσεις

Εκτός του Μπέντνερ, στον Ολυμπιακό προτάθηκε και ο Αντρέ Πιερ Ζινιάκ. Ο επιθετικός της, επίσης αντιπάλου στους ομίλους του Champions League, Μαρσέιγ δίνεται από το γαλλικό σύλλογο ως δανεικός, αλλά η επιστροφή του μόλις από κέντρο αποκατάστασης όπου είχε πάει για να χάσει τα παραπάνω κιλά που κουβαλούσε, οδήγησε στο «κόψιμό» του.

Πολύ δυνατά παίζει και το όνομα του Τρεζεγκέ, αλλά και του Ρόζενμπεργκ, κυρίως λόγω του ενδιαφέροντος της Βέρντερ Βρέμης για τον Τοροσίδη, αν και δεν έχει προκύψει κάτι επίσημο ακόμα. Η περίπτωση του Παβλιουτσένκο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη, αλλά όχι και του Μπιάνκι, για τον οποίο σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, έχει κατατεθεί πρόταση. Ο φορ της Τορίνο, με θητεία σε Μάντσεστερ Σίτι και Λάτσιο, έχει αρκετές πιθανότητες να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ως δανεικός με οψιόν αγοράς, αν τελικά υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον.

Υπογράφουν Ορμπάιθ και Αμπντούν

Άλλους δύο παίκτες αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ο Ολυμπιακός. Μετά τον Ζαν Μακούν, οι Πάμπλο Ορμπάιθ και Τζαμέλ Αμπνούν θα παρουσιαστούν κι επίσημα από τους πρωταθλητές Ελλάδος στις 15:00, με τον Βάσκο να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο ως δανεικός από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και τον Αλγερινό ως ελεύθερος. Η μετακίνηση του 32χρονο χαφ αναμένεται να κοστίσει συνολικά στον Ολυμπιακό 1.5 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: sport-fm