Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είναι ουσιαστικά από το βράδυ της Τετάρτης ο Σέρχιο Αγκουέρο, αν και δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί από την ομάδα. Ο Αργεντινός επιθετικός συναντήθηκε με τη διοίκηση των «πολιτών» στο Μάντσεστερ με τις δύο πλευρές να τα βρίσκουν σε όλα για πενταετές συμβόλαιο 200.000 λιρών την εβδομάδα.

Ο φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε με επιτυχία και από τρίωρες ιατρικές εξετάσεις και εξερχόμενος υπέγραψε αυτόγραφα στους φίλους των «πολιτών». Μέσα στην ημέρα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις με τη μεταγραφή να κοστίζει 35 εκατ. λίρες, που συν κάποια σίγουρα μπόνους, θα φτάσει τις 38 εκ λίρες. Μαζί με τις ετήσιες απολαβές του παίκτη, η απόκτηση του Αγκουέρο θα κοστίσει σύνολο στη Σίτι κοντά στις 85 εκ λίρες.

Ο 23χρονος άσος ανακοίνωσε και ο ίδιος ενθουσιασμένος στο twitter τη συμφωνία, ενώ ο προπονητής του στους «ροχιμπλάνκος» έκανε έντονα παράπονα για τη συμπεριφορά του σε όλη τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου. «Θα μπορούσε να φερθεί πιο επαγγελματικά, πιο προσεκτικά και πιο ανθρώπινα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκρεγκόριο Μανθάνο.

Ο Αγκουέρο αποτελεί τον αντι-Τέβες, αρκεί βέβαια αρχικά να αποχωρήσει πρώτα ο MVP της περσινής σεζόν της Σίτι. Πρώτο φαβορί ως τώρα φαντάζει η Ίντερ, ενώ στη μάχη της απόκτησής του ίσως μπει και η Ρεάλ Μαδρίτης που βρίσκεται ακόμη σε αναζήτηση επιθετικού. Το κόστος της μεταγραφής του θα ανέλθει στις 50 εκατ. λίρες.

Πηγή: sport-fm