Μόνο εύκολη δεν θα είναι η «έξοδος» του Κάρλος Τέβες από τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς η διοίκηση της ομάδας ζητά 50 εκατ. λίρες για να τον παραχωρήσει. Ο Αργεντινός επιθετικός δήλωσε για άλλη μια φορά ότι θέλει να αποχωρήσει από τους «πολίτες» και οι εξελίξεις αναμένονται έως τα μέσα Ιουλίου.

Μόνο με ένα ποσό, το οποίο θα κυμαίνεται κοντά στα 50 εκατομμύρια, θα παραχωρήσει η Σίτι τον Κάρλος Τέβες, όπως αποκάλυψε μέλος της διοίκησης σε αγγλικές εφημερίδες.

«Ο Κάρλος έχει ακόμη 3 χρόνια συμβόλαιο και δεν έχουμε δεχθεί κάποια σοβαρή πρόταση μέχρι στιγμής για να τον πουλήσουμε», τόνισε το μέλος της διοίκησης και έθεσε την τιμή παραχώρησής του στα 50 εκατ. λίρες.

Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι της Σίτι πιστεύουν ότι ο 27χρονος επιθετικός πιέζει την ομάδα για να τον παραχωρήσει, καθώς θέλει να αγωνιστεί σε άλλο σύλλογο, παρά τα όσα υποστηρίζει ο Αργεντινός στράικερ. Ο Τέβες έχει τονίσει επανειλημμένα στο παρελθόν ότι τον πρώτο λόγο έχει η οικογένειά του, η οποία δεν βρίσκεται στην Αγγλία, καθώς δεν μπορεί να προσαρμοστεί στη ζωή του Μάντσεστερ.

Πηγή: sport-fm.gr