Μπροστά σε 15 χιλιάδες φιλάθλους ο Άρης κέρδισε την Κέρκυρα με 2-1 στο τελευταίο φιλικό πριν την αναμέτρηση με την Γιαγκελόνια στην Πολωνία. Σκόρερ για τους «κίτρινους» οι Ναφτί και Κάλβο, ενώ για την Κέρκυρα είχε ισοφαρίσει ο Μ΄Βίλα Θετικά μηνύματα άφησε ο Άρης στο αποψινό φιλικό παιχνίδι με την Κέρκυρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μια εβδομάδα πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Γιαγκελόνια για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λίγκ. Οι «κίτρινοι», μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, ανέβασαν στροφές στο δεύτερο και τελικά επικράτησαν με 2-1 της Κέρκυρας. Σκόρερ για τους «κίτρινους» οι Ναφτί και Κάλβο, ενώ για την Κέρκυρα είχε ισοφαρίσει ο Μ΄Βίλα.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο και για τις δύο ομάδες χωρίς πολλές φάσεις και στα δύο καρέ. Άρης και Κέρκυρα απείλησαν τους Σηφάκη και Αποστολίδη με μακρινά σουτ. Στο 16΄σουτ του Λαμπρόπουλου έξω από την περιοχή, διώχνει σε κόρνερ ο Σηφάκης. Στο 40΄σουτ του Νέτο έξω από την περιοχή, διώχνει ο Αποστολίδης. Μια φορά μόνο είχαμε οργανωμένη επίθεση για τον Άρη στο 43ο λεπτό με τον εξαιρετικό Μίσελ να βγάζει ην σέντρα από τα αριστερά, προβολή του Τσέζαρεκ μπλοκάρει ο Αποστολίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε τρία γκολ, και καλύτερη ανάπτυξη από την πλευρά του Άρη. Στο 52’ Ναφτί προσπάθησε να βρει το κεφάλι του Τσέζαρεκ με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει στα δίχτυα της εστίας του Αποστολίδη.

Στο 54΄είχαμε μια ωραία ενέργεια του Χαβίτο που περνά 3 παίκτες, αλλά το σουτ μπλοκάρει ο Αποστολίδης
Η ισοφάριση για τους Φαίακες ήρθε στο71΄από λάθος εκτίμηση του Σηφάκη, ο Μ΄Βίλα με κεφαλιά κάνει το 1-1. Πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Κάλβο πέτυχε το γκολ της νίκης. Μετά από σέντρα του Παπαζαχαρία ο Ισπανός από κοντά με σουτ και αφού πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Ψωμιάδη έγραψε το τελικό 2-1

Οι συνθέσεις
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο (77΄Βαγγέλη), Μίσελ (88΄Αγτζίδης)), Λαζαρίδης (66΄Οριόλ), Ρονάλντο (71΄Κουλουχέρης), Μενδρινός (77΄Κατίδης), Νάφτι (80΄Οικονομόπουλος), Χαβίτο, Κάλβο, Αραβίδης (71΄Παπαζαχαρίας), Τσέζαρεκ (65΄Κασναφέρης)
ΚΕΡΚΥΡΑ: Αποστολίδης, Στολτίδης (46΄Χάμζε), Ιωάννου (46΄Μακρηδημήτρης), Βενέτης, Μίχος (46΄Περνία), Κοντοδήμος, Παρασκευαϊδης, Μακρής, Τσίγκας (46΄Έλερι), Λαμπρόπουλος, Καλατζής (65΄Μ΄Βίλα)

Πηγή: gazzetta.gr