Τζεμπούρ… on fire! Ο «τρομοκράτης» του Ολυμπιακού, πλέον, δεν βλέπει… την ώρα -όπως λέει- να πανηγυρίσει με τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» το φετινό πρωτάθλημα, εκφράζει την επιθυμία να παραμείνει και μετά το καλοκαίρι στο Λιμάνι, εξηγεί γιατί δεν είναι όσο οξύθυμος νομίζει ο κόσμος και αναφέρεται στην πρόκληση που λέγεται «Τσάμπιονς Λιγκ».

«Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ μεγάλο κλαμπ και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να μείνω εδώ», τονίζει ο Αλγερινός επιθετικός και διώχνει από πάνω του την ταμπέλα «κακό παιδί»:

«Ποτέ δεν είμαι κακό παιδί. Είμαι επαγγελματίας. Δεν λέω ψέματα. Δεν είμαι ψεύτικος. Δίνω απαντήσεις με τον δικό μου τρόπο, σε όσους θέλουν να με μειώσουν. Είναι αλήθεια πάντως, ότι σε τέτοιες καταστάσεις δεν είμαι ευέλικτος».

«Στο γήπεδο πρέπει να είμαι τρομοκράτης, δεν θέλω να το κάνω εύκολο για τους αντίπαλους αμυντικούς. Θέλω να παλεύω και να βελτιώνομαι συνέχεια. Στη ζωή μου είμαι ήρεμος και δεν είμαι έτσι όπως θέλουν να με παρουσιάζουν. Έχω δείξει ότι έχω χαρακτήρα. Μου αρέσει να είμαι δίκαιος και ευθύς. Δεν μαχαιρώνω πισώπλατα. Προτιμώ να ζω δέκα χρόνια σα λιοντάρι, παρά εκατό σαν πρόβατο! Αυτή η τελευταία πρόταση είναι ο ορισμός του εαυτού μου. Είμαι τέτοιος άνθρωπος. Στη ζωή καλύτερα να είσαι άντρας και να πεθαίνεις με τιμή, παρά να είσαι κάτι άλλο και να πεθαίνεις χωρίς τιμή».

Δείτε επίσης τι λέει για τον Βαλβέρδε, το πρώτο γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα, την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, τον ανταγωνισμό με τους άλλους επιθετικούς και την αγαπημένη του ευρωπαϊκή ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr