Κοντά στην υπογραφή της συμφωνίας με την ΑΕΚ βρίσκεται ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός διευθυντής της Πόρτσμουθ, Άντριου Ανδρονίκου χαρακτηρίζοντας μικρές τις οικονομικές διαφορές που εξακολουθούν να υπάρχουν.

«Πράγματι έχουν επικοινωνήσει μαζί μου εκπρόσωποι του Πάπα και μου εξέφρασαν την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, αλλά τους έδωσα την ίδια απάντηση που δίνω και σε εσάς. Αυτή τη στιγμή έχουμε κοστολογήσει την ελευθέρας του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ στο ποσό τους ενός εκ. ευρώ. Ωστόσο, με ένα ποσό μεταξύ 500 – 700 χιλιάδων είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε», είπε χαρακτηριστικά Αγγλοκύπριος μάνατζερ, χωρίς ν’ αποκλείει ακόμη και το ενδεχόμενο να δοθεί …δωρεάν παίχτης

«Αν η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να διαθέσει αυτό το ποσό για να αποκτήσει τον παίκτη, τότε πιθανότατα ο Πάπα θα γίνει παίκτης της ελληνικής ομάδας. Θα συζητήσουμε το ενδεχόμενο να δώσουμε στην ΑΕΚ τον παίκτη δωρεάν, μόνο εάν αποσυρθούν οι προτάσεις που έχουμε δεχτεί για τον Πάπα.
Δεν θέλουμε να δώσουμε όμως τον παίκτη μας χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα. Είναι περιουσιακό μας στοιχείο και δεν επιθυμούμε να φύγει τσάμπα με δεδομένο ότι έχει συμβόλαιο μαζί μας για ένα ακόμη χρόνο», κατέληξε ο εκπρόσωπος του αγγλικού σωματείου.