Ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνεχίζει τις διακοπές του μαζί με την Τζορτζίνα Ροντρίγκες και τα παιδιά τους, με το πολυτελές yacht του Πορτογάλου άσου της Αλ Νασρ να κάνει την εμφάνισή του στην Εύβοια.
Πριν λίγες μέρες, όταν γινόταν η κηδεία του Ντιόγκο Ζότα, ο CR7 και η οικογένειά του ήταν στη Μαγιόρκα στο πλαίσιο των καλοκαιρινών διακοπών και αυτές, όπως φαίνεται, θα συνεχιστούν στην Ελλάδα.
Όπως αναφέρει το evima.gr, το απόγευμα της Πέμπτης το πολυτελές yacht του Ρονάλντο έκανε την εμφάνισή του στην Εύβοια, με τους κατοίκους της περιοχής να είναι σε κατάσταση… συναγερμού καθώς ευελπιστούν να καταφέρουν να δουν από κοντά τον Πορτογάλο.
Η άφιξη στην Ελλάδα, πάντως, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον CR7 καθώς το συνηθίζει να περνάει μέρος των διακοπών του στη χώρα μας και μάλιστα επί ελληνικού εδάφους ήταν τέτοιες μέρες πριν επτά χρόνια, όταν δέχθηκε την επίσκεψη του Αντρέα Ανιέλι για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του στη Γιουβέντους.