Ο Άγγελος Ποστέκογλου, ο ομογενής Έλληνας προπονητής που κατέκτησε φέτος το Europa League, βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Κρήτη για τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Μετά από μια εξαιρετική πορεία στους ευρωπαϊκούς αγώνες, ο Ποστέκογλου επέλεξε το Ρέθυμνο ως προορισμό χαλάρωσης και αποφόρτισης.
Σύμφωνα με το daynight.gr ο γνωστός τεχνικός συνοδεύεται από τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά.
Θα παραμείνουν στο Ρέθυμνο για μία εβδομάδα, απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη θάλασσα και τη γνωστή φιλοξενία της Κρήτης. Σύμφωνα με τοπικές πηγές, η οικογένεια επέλεξε ένα παραθαλάσσιο ξενοδοχείο χαμηλού προφίλ, αποφεύγοντας την έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας.
Ο Ποστέκογλου δεν είναι από τους ανθρώπους που επιδιώκουν τη δημοσιότητα εκτός γηπέδων.
Ωστόσο, η παρουσία του στο νησί δεν πέρασε απαρατήρητη. Κάτοικοι και τουρίστες που τον αναγνώρισαν μίλησαν με θέρμη για την απλότητα και την ευγένειά του.