Πιστός στο συμβόλαιό του στη Λίβερπουλ θα παραμείνει ο Πέπε Ρέινα που επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο στους αγώνες που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, εκμεταλλευόμενος την απουσία του Στίβεν Τζέραρντ. Ο ισπανός πορτιέρο τονίζει ότι θα δώσει τα πάντα για να δει τους «κόκκινους» ξανά στην κορυφή.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας της Λίβερπουλ παραμένει αισιόδοξος παρά την άσχημη φετινή πορεία της ομάδας και πιστεύει ότι τα αποτελέσματα που πρέπει θα έρθουν σύντομα:

«Υπήρξαν στιγμές που δεν παίξαμε καλά και δεν είχαμε καλή ψυχολογία, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να δίνεις καθημερινή μάχη για να βελτιωθείς ως σύνολο. Όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά, τα έδωσα όλα από την πλευρά μου για να ανεβάσω την ομάδα. Ήμουν πάντα αισιόδοξος, γιατί με τη στενοχώρια δεν βγαίνει τίποτα. Πλέουμε όλοι μαζί στο ίδιο καράβι και θέλουμε να δούμε την ομάδα να παίρνει τα αποτελέσματα τα οποία αξίζει. Αυτό που μπορώ να κάνω εγώ, είναι να υποστηρίξω τους συμπαίκτες μου ψυχολογικά και να ανεβάσω όσο γίνεται την απόδοσή μου».

Τέλος ο Ρέινα δηλώνει ότι θέλει να είναι μέλος μίας ομάδας πρωταθλητισμού και αυτή δεν θα είναι άλλη από τη Λίβερπουλ. Η μεταγραφολογία δεν τον απασχολεί μιας και έχει συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε ακόμη χρόνια στο «Άνφιλντ»:

«Ανανέωσα πέρυσι το συμβόλαιό μου και υπολείπονται ακόμη πέντε χρόνια για να ολοκληρωθεί. Προφανώς θέλω να είμαι μέλος μίας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό, που προσπαθεί για κάθε δυνατό τρόπαιο και απαρτίζεται από κορυφαίους ποδοσφαιριστές. Αυτά όμως περιμένω να γίνουν εδώ στη Λίβερπουλ. Η ομάδα θα επιστρέψει σε αυτό το επίπεδο και εγώ θα μείνω πιστός στο συμβόλαιό μου».

Πηγή: sport-fm.gr