Επαναπατρίσθηκε-με την άδεια και του Άρη-ο Νάτσο Γκαρσία. Ο βολιβιανός μεσοαμυντικός παραχωρήθηκε στην Μπολιβάρ για έξι μήνες, με τον σύλλογο της Λατινικής Αμερικής να διατηρεί οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του. Στο πρώτο μισό της σεζόν ο 30χρονος άσος ήταν δανεικός στην Ανόρθωση, με την οποία είχε 11 συμμετοχές στο κυπριακό πρωτάθλημα και 4 στο Europa League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση του Νάτσο Γκαρσία, με μορφή δανεισμού για έξι μήνες στην ομάδα της πατρίδας του, Μπολιβάρ. Η ομάδα από την Βολιβία διατηρεί το δικαίωμα αγοράς του ποδοσφαιριστή μετά την ολοκλήρωση της περιόδου δανεισμού το καλοκαίρι».

Με προβλήματα στο Παγκρήτιο

Οι Χαβίτο και Ρονάλντο Γκιάρο μπορεί να προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη και να είναι στη διάθεση του υπηρεσιακού τεχνικού Γιάννη Μιχαλήτσου για τον αγώνα του Άρη με τον Εργοτέλη το Σάββατο στο Παγκρήτιο (17:15), ωστόσο οριστικοποιήθηκε η απουσία τριών βασικών στελεχών.

Ο Σέρχιο Κόκε, ο Κώστας Μενδρινός, ο Σάκης Πρίττας και ο Οριόλ Λοθάνο δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους κι ακολούθησαν ξανά ατομικό πρόγραμμα. Μάλιστα ο τελευταίος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία των συνεχών ενοχλήσεων στο πόδι του.

Πηγή: sport-fm.gr