Άνω-κάτω έχει γίνει η ζωή του Γκέρεμι, του παλαίμαχου Καμερουνέζου δεξιού μπακ που πέρασε από Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι ενώ ολοκλήρωσε την καριέρα του φορώντας τη φανέλα της ΑΕΛ, αφού ανακάλυψε ότι τα δύο παιδιά του… δεν είναι δικά του, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να χωρίσει τη σύζυγό του.

Στη Ρεάλ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και δύο Champions League, στην Τσέλσι δύο πρωταθλήματα και ένα Community Shield, στην εθνική ομάδα του Καμερούν ήταν βασικός επί χρόνια και το 2010 ήρθε στην Ελλάδα για να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΛ, η οποία ήταν και η τελευταία του ομάδα.

Από τότε ο Γκέρεμι είχε σταματήσει να απασχολεί τον διεθνή Τύπο, τώρα όμως την απασχολεί και δεν είναι για καλό… Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, ο 45χρονος πρώην ποδοσφαιριστής ανακάλυψε ότι τα δύο παιδιά του, τα οποία είναι δίδυμα, δεν είναι δικά του.

Η εξέταση DNA επιβεβαίωσε τις υποψίες του Γκέρεμι, ο οποίος ανακάλυψε ότι τελικά τα δύο παιδιά που νόμιζε δικά του είναι στην πραγματικότητα παιδιά του πρώην άντρα της συζύγου του! Μια πραγματικά απρόσμενη εξέλιξη, με τον Καμερουνέζο να έχει αποφασίσει πλέον το διαζύγιο και με τα διεθνή ΜΜΕ να τονίζουν πως από το περιβάλλον του λένε πως η σύζυγός του τον έχει διαλύσει ψυχολογικά.