Τη φανέλα με το Νο11 επέλεξε να φορέσει ο Κώστας Μήτρογλου στον Πανιώνιο. Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός είχε το «22» στον Ολυμπιακό (είναι του Σάμαρη στους «κυανέρυθρους»), αλλά αφού το «11» δεν ήταν… καπαρωμένο στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, διάλεξε αυτό.

Η προπόνηση του Πανιωνίου πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί την Παρασκευή στο «Απήλιον». Τα νέα ήταν πολύ ευχάριστα για τον Τάκη Λεμονή, ο οποίος είδε, μετά τον Ριέρα (χθες) και τον Τσότσαλιτς να «μπαίνει» στην προπόνηση και να δηλώνει «παρών» για το κυριακάτικο ματς (17:15) με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αμφότεροι οι παίκτες αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών και είχαν υποβληθεί σε μαγνητική, αλλά είναι καλά και άρα, στη διάθεση του τεχνικού τους για τον κρίσιμο αγώνα με τους «κίτρινους».

Σε αυτόν, ο κ. Λεμονής είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα δώσει -για πρώτη φορά- φανέλα βασικού στον Κώστα Μήτρογλου. Ο 22χρονος -λογικά- θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, ο Μπάλαμπαν δεξιά και ο Ριέρα αριστερά (full attack, δηλαδή…), ενώ στο αρχικό σχήμα προορίζεται να βρεθεί και ο Γιόνσον αντί του Βαρό, όπως και ο Όμο. Ο Μάχο εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει κάτω από τα γκολπόστ.

Αύριο, Σάββατο, οι «κυανέρυθροι» θα συγκεντρωθούν στο «Απήλιον» στις 12:30 το μεσημέρι για προπόνηση και εν συνεχεία θα αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη.

Με φιλάθλους στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος την Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι φίλοι του Πανιωνίου θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 4 του γηπέδου

Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ.

Διήμερο… φωτιά στα μεταγραφικά!

Καθοριστικές είναι επόμενες μέρες όσον αφορά τους μεταγραφικούς στόχους του Πανιωνίου. Οι «κυανέρυθροι» παλεύουν να ολοκληρώσουν τις διαπραγματεύσεις με τους Νικολάου, Σβέρκος, Γκαλίτσιο και όχι μόνο…

Πάντως, όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά το ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης, από βδομάδα, δηλαδή, καθώς τώρα η προσοχή και το ενδιαφέρον όλων στην ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι στραμμένη στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον Άρη.

Πηγή: sport-fm.gr