Με δυναμικό τρόπο ξεκινάνε τα play-offs της Super League, με την «αιώνια» κόντρα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20:30, Cosmote Sport1), αλλά και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην άδεια Τούμπα (21:00, Novasports Prime) να δεσπόζουν στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος.

Ματς δίχως αύριο για το «τριφύλλι» στο Φάληρο, καθώς σε περίπτωση ήττα θα ελαχιστοποιηθούν από νωρίς οι ελπίδες του για την κατάκτηση του τίτλου, καθώς ήδη βρίσκονται στο -4 από την κορυφή. Την ίδια στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν αντίδραση μετά το στραπάτσο από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, θέλοντας να διατηρήσουν την επαφή τους με την 1η θέση. Δίχως τον τιμωρημένο Ρέτσο αλλά και τον Αλεξανδρόπουλο οι γηπεδούχοι, εκτός οι Βέρμπιτς, Αϊτόρ, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Γεντβάι για το Τριφύλλι.

Να παραμείνει στην κορυφή θέλει ο ΠΑΟΚ στη μεγάλη μάχη της Θεσσαλονίκης με τον συμπολίτη Άρη, τον οποίο δεν κατάφερε να κερδίσει στα δύο ματς της κανονικής διάρκειας. Ο Δικέφαλος έρχεται από τη σκληρή ήττα στο Ζάγκρεμπ για το Conference League. Δεν υπολογίζει στον Σαμάτα ο Λουτσέσκου, δίχως προβλήματα οι Κίτρινοι.

Must win παιχνίδι για την ΑΕΚ στη Λαμία (17:00, Cosmote Sport1), με το διπλό να είναι αυτοσκοπός μετά και την ισοπαλία στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Αλμέιδα, καθώς απουσιάζουν οι Άμραμπατ, Τσούμπερ, Γκατσίνοβιτς, αλλά πιθανότατα επανέρχεται ο Λιβάι. Για τη Λαμία που είναι η… σταχτοπούτα των play-offs και ζει ιστορικές στιγμές με την παρθενική συμμετοχή της, είναι τιμωρημένος ο Παπαδόπουλος, όμως επανέρχονται οι Σιμόν, Σίντκλεϊ και Σαντάνα.