Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (10/3) για την 1η αγωνιστική των play off της Stoiximan Super League και η Θύρα 7 φρόντισε να στείλει ενωτικό μήνυμα προς όλους στην ομάδα με την παρουσία της στην προπόνηση του Σαββάτου (9/3).

Οι Ερυθρόλευκοι προσπέρασαν τους Πράσινους πριν μία εβδομάδα και είναι πλέον στην 3η θέση της βαθμολογίας και στο -3 από την κορυφή, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν μπει και πάλι δυνατά στη μάχη του τίτλου. Το αποτέλεσμα στον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ όμως, στο Europa Conference League, δεν ήταν και ό,τι καλύτερο.

Το 1-4 από τους Ισραηλινούς είναι λογικό να έριξε ψυχολογικά την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, οπότε οι οργανωμένοι οπαδοί αποφάσισαν να βγουν μπροστά και να στείλουν μήνυμα στήριξης και ενότητας. Εκπρόσωποι της Θύρας 7, επομένως, βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη το Σάββατο, στέλνοντας το μήνυμά τους.

«Σας πιστεύουμε όσο ποτέ. Μην αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω, είμαστε δίπλα σας σε όλα. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύουμε ακόμα και στην πρόκριση στην Ευρώπη», είπαν, μεταξύ άλλων, προς προπονητικό τιμ και παίκτες οι οργανωμένοι οπαδοί.

Από εκεί και πέρα, απευθυνόμενοι προς τον αθλητικό διευθυντή, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, τού είπαν τα εξής: «Εσύ Ντάρκο να εξηγήσεις στους νέους ποδοσφαιριστές πού έχουν έρθει. Μη φοβάστε κανέναν. Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Χαιρόμαστε που σας βλέπουμε πάλι ως οικογένεια»!