Με γκολ του Τάισον στο 71′ και του Μπάμπα στο 92′ ο ΠΑΟΚ πέρασε με νίκη 2-0 από την έδρα της Λαμίας και πήγε στους 60 βαθμούς και στο +1 από την ΑΕΚ που έμεινε στο 3-3 με τον Άρη, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπει στα play off ως πρωτοπόρος.

Από τα πρώτα λεπτά το παιχνίδι απέκτησε καλό ρυθμό και δεν έλειψαν και οι καλές φάσεις, με τους Ασπρόμαυρους να απειλούν στο 11′ με την εκτέλεση φάουλ από τον Τάισον που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κοσέλεφ ενώ δευτερόλεπτα μετά ο Μεϊτέ αστόχησε από καλή θέση. Στο 19′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να φανούν επιθετικά αλλά ο Κοτάρσκι έκανε δύσκολη απόκρουση σε προσπάθεια του Νούνιες, με το 0-0 να παραμένει.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν αυτή που έφτανε πιο εύκολα κοντά στην αντίπαλη εστία και στο 22′ και το 30′ ήταν η σειρά του Κωνσταντέλια να προσπαθήσει για το γκολ αλλά χωρίς αποτέλεσμα, με τον Σαμάτα στη συνέχεια να χάνει μεγάλη ευκαιρία προ κενής εστίας και να αποχωρεί, τελικά, με τραυματισμό στο 36′, αφήνοντας τη θέση του στον Μπράντον Τόμας.

Όπως και να έχει, το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς γκολ αφού ο Κοτάρσκι είπε «όχι» στον Τσιλούλη και στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ πήρε τον απόλυτο έλεγχο και έψαχνε με κάθε τρόπο το γκολ, το οποίο όμως δεν ερχόταν. Μέχρι που φτάσαμε στο 71ο λεπτό…

Το συρτό σουτ του Τάισον κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1 και στο 92′ ο Μπάμπα γύρισε ωραία και νίκησε τον Κοσέλεφ για το 0-2 σφραγίζοντας τη νίκη του ΠΑΟΚ, ο οποίος πήρε τα ευχάριστα νέα από το Άρης – ΑΕΚ και θα μπει στα play off ως πρωτοπόρος.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Αμαράλ (81′ Κοντονίκος), Κορνέζος, Τζανετόπουλος (81′ Βασιλαντωνόπουλος), Παπαδόπουλος, Νούνιες, Στάνκο, Μαρτίνεθ (29′ Τζανδάρης), Τσιλούλης, Μάλτσι (60′ Τσούκαλος), Σλίβκα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο (75′ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (84′ Τσιγγάρας), Κωνσταντέλιας (84′ Μουργκ), Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς (75′ Ντεσπόντοφ), Σαμάτα (36′ Μπράντον).