Ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει καθιερώσει το να αναφέρεται, μέσω βίντεο που ανεβάζει στον λογαριασμό του στο Instagram, σε όσα έζησε στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής στην ΑΕΚ ή μετέπειτα ως πρόεδρός της και αυτή τη φορά αποκάλυψε ποια μεταγραφή θα ήθελε να κάνει η ομάδα του αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο πίσω.

Η δεκαετία του ’90 ήταν περίεργη για την Ένωση, υπό την έννοια πως παρουσίασε την ομαδάρα του Ντούσαν Μπάγεβιτς που κατέκτησε τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα αλλά στη συνέχεια ο Βόσνιος προπονητής αποφάσισε να πάει στον Ολυμπιακό και ακολούθησαν όσα ακολούθησαν στη σχέση του με τους οπαδούς των Κιτρινόμαυρων.

Η ομάδα, βέβαια, συνέχισε να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο αλλά δεν κατακτούσε το πρωτάθλημα, με τον Νικολαΐδη να απαντάει τώρα στο ποια μεταγραφή θα ήθελε να έχει κάνει η ΑΕΚ, αν μπορούσε να γυρίσει πίσω τον χρόνο. Και ο παίκτης που επέλεξε ο Ντέμης ήταν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο οποίος είχε υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Ακόμη κι αν γινόταν αυτή η μεταγραφή, πάντως, ο δικέφαλος αετός δεν θα κατακτούσε το πρωτάθλημα, είπε ο Νικολαΐδης, ο οποίος ανέφερε τα εξής…

«Αν υπήρχε χρονομηχανή, γυρνούσαμε πίσω και έπρεπε να κάνει η ΑΕΚ μία μεταγραφή, που δεν έκανε, για να είναι καλύτερη… Το 1996 που πήγα στην ΑΕΚ ακουγόταν ότι θα πάρουμε και τον Τζόρτζεβιτς. Τελικά πήγε στον Ολυμπιακό. Πιστεύω τότε αν ερχόταν ο Τζόρτζεβιτς στην ΑΕΚ δεν θα άλλαζε η ιστορία, δεν νομίζω ότι θα παίρναμε το πρωτάθλημα, αυτή είναι η γνώμη μου. Αλλά θα δίναμε περισσότερη χαρά στον κόσμο γιατί απ’ ό,τι καταλάβαμε καλά έκανε και τον ήθελε και η ΑΕΚ. Υπήρξε σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Νομίζω ότι αν ερχόταν εκείνη την εποχή, το 1996 που πήγα κι εγώ θα παίζαμε ακόμα πιο όμορφα».