Το κλίμα είναι πολύ βαρύ στη Μπάγερν Μονάχου μετά τα τελευταία αποτελέσματα, με τα γερμανικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι έξι παίκτες έχουν κάνει… ανταρσία και δεν στηρίζουν πλέον τον Τόμας Τούχελ, ο οποίος συμφώνησε με τη διοίκηση για την αποχώρησή του στο τέλος της σεζόν.

Οι Βαυαροί είναι στο -8 από την κορυφή της Bundesliga και στους «16» του Champions League έχασαν στο πρώτο ματς με τη Λάτσιο, με τον προπονητή να βρίσκεται στο στόχαστρο όλων: Οπαδών, ΜΜΕ αλλά των παικτών του, αφού υπάρχουν ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι έξι εξ αυτών δεν τον στηρίζουν και έχουν εκφράσει ανοιχτά τη δυσαρέσκειά τους.

Πρόκειται για τους Τόμας Μίλερ, Τζόσουα Κίμιχ, Λέον Γκορέτσκα, Ματάις Ντε Λιχτ και Σέρτζι Γκνάμπρι, ενώ υπάρχουν και δημοσιεύματα που υποστηρίζουν ότι υπέρ του Τούχελ είναι οι Σανέ, Μουσιάλα, Νόιερ, Κέιν και Ντάιερ. Μέσα σε όλα αυτά, ήρθε και το ρεπορτάζ του γερμανικού Sky, σύμφωνα με το οποίο ο προπονητής θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Ο Τούχελ φέρεται να συμφώνησε με τη διοίκηση ότι το καλοκαίρι θα διακοπεί η συνεργασία τους, άρα η Μπάγερν είναι… κανονικά και με το νόμο πλέον σε αναζήτηση του επόμενου προπονητή της.