Ο Γιούργκεν Κλοπ προκάλεσε σοκ στους οπαδούς της Λίβερπουλ λέγοντας ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν και στο πρώτο παιχνίδι μετά την ανακοίνωσή του, με αντίπαλο τη Νόριτς για το κύπελλο Αγγλίας, έβλεπε συγκινημένος το Άνφιλντ να τον αποθεώνει.

Οι φίλοι των Κόκκινων λάτρεψαν από την πρώτη στιγμή τον Γερμανό προπονητή και αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορούν να δεχθούν ότι σε λίγους μήνες θα αποτελεί παρελθόν για την ομάδα τους. Ο Κλοπ αποφάσισε να φύγει στο τέλος της σεζόν και το ανακοίνωσε την Παρασκευή (26/1), οπότε ο αγώνας με τη Νόριτς για το κύπελλο Αγγλίας, δύο μέρες μετά, είχε ξεχωριστή σημασία.

Ήταν το πρώτο ματς, εντός έδρας μάλιστα, μετά την ανακοίνωση του Γερμανού, ο οποίος καθόταν στον πάγκο και έβλεπε συγκινημένος τους οπαδούς να τον αποθεώνουν με κασκόλ και σημαίες την ώρα που τραγουδούσαν το «You’ll never walk alone».

Από εκεί και πέρα, στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Λίβερπουλ επιβεβαίωσε τις προβλέψεις που την ήθελαν να παίρνει εύκολα την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του κυπέλλου αφού νίκησε με 5-2 τη Νόριτς χάρη σε γκολ των Τζόουνς, Νούνιες, Ζότα, Φαν Ντάικ και Γκράβενμπεργκ.