Σάλο έχουν προκαλέσει τα όσα κατέθεσε ο Πέδρο Μαρτίνς, πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, στη δίκη του μάνατζερ Σέζαρ Μποναβεντούρα που κατηγορείται ότι δωροδοκούσε παίκτες για λογαριασμό της Μπενφίκα, αφού υποστήριξε ότι τρεις παίκτες του στη Ρίο Άβε τού είχαν αποκαλύψει ότι είχαν δεχθεί χρήματα για να έχουν μειωμένη απόδοση.

Ο Μποναβεντούρα κατηγορείται ότι… μοίραζε πακέτα σε παίκτες των ομάδων που θα αντιμετώπιζε κάθε φορά η Μπενφίκα ώστε αυτοί να μην αποδίδουν στο μάξιμουμ και ο Μαρτίνς επιβεβαίωσε την κατηγορία με όσα είπε στην κατάθεσή του και αφορούσαν την περίοδο που ήταν προπονητής της Ρίο Άβε.

«Τρεις παίκτες ήρθαν στο γραφείο μου και με ενημέρωσαν ότι είχαν προσληφθεί από ατζέντη, χωρίς να διευκρινίσουν το όνομα, το οποίο το έμαθα αργότερα μέσω των ΜΜΕ. Ένιωθαν εξαιρετικά άβολα και μου ζήτησαν να μην τους βάλω να παίξουν, διότι σε περίπτωση κακής απόδοσης θα τους σταύρωναν», είπε αρχικά ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και συνέχισε.

«Δεν θυμάμαι τι ποσά μου είπαν. Εγώ ενημέρωσα αμέσως τον πρόεδρο και έθεσα το θέμα στα αποδυτήρια. Τελικά έβαλα τους δύο να παίξουν και δεν θυμάμαι κάποιος από αυτούς να είχε μειωμένη απόδοση».