Μυστήριο επικρατεί γύρω από τον διεθνή Ουκρανό τερματοφύλακα Μαξίμ Κόβαλ αφού την ώρα που η Καλαμάτα ανακοίνωσε την απόκτησή του, ο ίδιος με δηλώσεις τόνισε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί έγινε αυτό αφού δεν έχει υπογράψει και υποστηρίζει ότι είναι σε συζητήσεις με τον Άρη.

Ο 31χρονος γκολκίπερ, ο οποίος μέχρι και πριν λίγες μέρες ήταν παίκτης της Σέριφ Τίρασπολ, ανακοινώθηκε από τη «Μαύρη Θύελλα», η οποία έκανε γνωστό ότι υπέγραψε συμβόλαιο για 1,5 χρόνο. Ο ίδιος, όμως, ισχυρίζεται ότι δεν υπέγραψε τίποτα.

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του στο Telegram, δηλώσεις που αναδημοσιεύονται από ουκρανικές ιστοσελίδες, ο Κόβαλ τόνισε ότι δεν έχει υπογράψει με την Καλαμάτα, ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί βγήκε αυτή η ανακοίνωση και ότι συζητάει με τον Άρη, οι άνθρωποι του οποίου όντως τού έθεσαν το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ως δανεικός στη «Μαύρη Θύελλα».

«Δεν έχω υπογράψει κάτι. Απλά διαπραγματεύομαι με τον Άρη και έχουν συμπεριλάβει έναν αντίστοιχο όρο στην πρότασή τους. Δεν έχω αποδεχθεί κάτι όμως και δεν καταλαβαίνω γιατί ανακοίνωσαν κάτι τέτοιο», ήταν τα λόγια του και τα προσεχή 24ωρα θα ξεκαθαρίσει οριστικά αυτή η υπόθεση.