Ο Ολυμπιακός μπήκε με το δεξί στο 2024 αφού νίκησε την Αρμάνι Μιλάνο για τη 18η αγωνιστική της Euroleague και ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη Μονακό για τη 19η, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει δηλώσεις και να απαντάει και στο αν πιστεύει ότι το φετινό ρόστερ είναι καλύτερο από το περσινό.

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν τα εύκολα δύσκολα αλλά τελικά πήραν τη νίκη κόντρα στους Ιταλούς και ανέβηκαν στο 10-8, με το μυαλό όλων να είναι τώρα στην αναμέτρηση με τη Μονακό. Ο Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στους Γάλλους στις δηλώσεις του και δέχθηκε στη συνέχεια ερώτηση για το αν πιστεύει ότι το ρόστερ της ομάδας του είναι καλύτερο σε σχέση με την περσινή σεζόν.

«Καλύτερο εννοείτε προφανώς το βάθος του ρόστερ, γιατί φέτος έχουμε περισσότερους παίκτες. Πέρυσι ήμασταν τυχεροί όσο αφορά στο ότι δεν είχαμε τραυματισμούς σημαντικούς. Είχαμε μικρές απουσίες. Φέτος έχουμε μεγαλύτερο βάθος γιατί αυτό απαιτεί η Euroleague και γιατί αυτό είχαμε συμφωνήσει με τη διοίκηση, ότι θα ενισχυθούμε. Κάποια στιγμή οι τραυματισμοί το έφεραν περισσότερο στην επιφάνεια και το κάναμε», είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε.

«Νιώθουμε ότι το ταλέντο στην προπόνηση που βλέπουμε είναι υψηλό ή οι φάσεις που μπορούμε να βγάλουμε. Βέβαια, για να αποδειχτεί πρέπει να κάνουμε τα ίδια ή περισσότερα από πέρυσι. Που για να κάνουμε περισσότερα από πέρυσι πραγματικά είναι πολύ δύσκολο. Αλλά σε κάθε περίπτωση, προπονητικά το είπε. Εμείς βλέπουμε σενάρια που μπορούμε να φτιάξουμε και οι παίκτες μπορούν να τα κατανοήσουν και να τα εκπληρώσουν».