Η 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League άρχισε με τη μάχη της Κηφισιάς και του ΠΑΣ Γιάννινα που ήταν μαζί στην τελευταία θέση, με τις δύο ομάδες να παίζουν ανοιχτά από την αρχή και να βάζουν πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να επικρατούν τελικά με 4-2 και να παίρνουν βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο ματς με στόχο τη νίκη και έπαιξαν από την αρχή επιθετικά, με αποτέλεσμα στο 11′ το σκορ να είναι ήδη… 2-1! Στο 6′ οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με την κεφαλιά του Οζέγκοβιτς μετά τη σέντρα του Ματέους Σάντος, στο 10′ ο Ροσέρο πήρε την κάθετη του Παμλίδη, απέφυγε τον Μασούρα και με πλασέ έκανε το 1-1, στο 11′ ο Ματέους Σάντος με ωραίο πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-1!

Τρελό ξεκίνημα, δηλαδή, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ψάχνει στη συνέχεια την ισοφάριση και να μην αργεί να τη βρει, αφού στο 23′ ο Τσαούδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Παντελάκης πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αναγνωστόπουλου για το 2-2.

Το παιχνίδι, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, ήταν εντελώς ανοιχτό και η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, με την Κηφισιά να παίρνει ξανά το προβάδισμα στο 35′, όταν ο Λαντρ βρήκε τον τρόπο για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να γράψει το 3-2 μετά την εκτέλεση φάουλ από τον Μπιφουμά.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν από τα πιο εντυπωσιακά, αν όχι το πιο εντυπωσιακό, του φετινού πρωταθλήματος, στο δεύτερο όμως ο ρυθμός ήταν εμφανώς πεσμένος και οι καλές φάσεις απουσίαζαν. Γεγονός, φυσικά, που δεν ενοχλούσε τους γηπεδούχους αφού είχαν το προβάδισμα και από το 77′ είχαν και το αριθμητικό πλεονέκτημα αφού οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Γκάρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο ΠΑΣ προσπάθησε έστω κι έτσι να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε και στο 90′ ο Οζέκοβιτς πήρε την πάσα του Κωνσταντακόπουλου και πλάσαρε τον Κλέιμαν για το 4-2, σφραγίζοντας τη νίκη της ομάδας του.

Κηφισιά (Ντέιβιντ Γιάνσεν): Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λαντρ, Βαφέας, Παρράς (46’ Γκόμπελιτς), Παπασάββας, Ιπαλίμπο (83’ Μποτία), Ματέους Σάντος (66’ Τετέι), Κωνσταντακόπουλος (90’+4’ Ίλιεφ), Μπιφουμά (66’ Αντερέγκεν) Οζέγκοβιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης, Καραχάλιος, Ριένστρα (46’ Γκάρο), Ροσέρο, Παμλίδης, Τζίνο, Λεό Μπατίστ (64’ Κόντε).