Η εκτός έδρας τον Παναιτωλικό στην 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League έφερε την Κηφισιά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου και η ΠΑΕ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Γιάννη Αναστασίου, τον οποίο, όλα δείχνουν, θα αντικαταστήσει ο Ντέιβιντ Νίλσεν από τη Δανία.

Οι νεοφώτιστοι το ήξεραν ότι η υπόθεση παραμονή στη Stoiximan Super League δεν θα ήταν εύκολη και το βλέπουν και στην πράξη αφού στο τέλος του πρώτου γύρου η ομάδα είναι στην τελευταία θέση, ισόβαθμη με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στη διοίκηση της Κηφισιάς, επομένως, αποφάσισαν ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει και σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό που αλλάζει είναι ο προπονητής. Ο Αναστασίου, επομένως, αποτελεί παρελθόν, όπως έκανε γνωστό επισήμως η ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αναστασίου. Μαζί του αποχωρούν από το τεχνικό επιτελείο οι Ανδρέας Σκέντζος, Γιώργος Λαγκαδίτης και Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση και από εδώ και πέρα αναμένεται αυτή για τον αντικαταστάτη του, ο οποίος έγινε γνωστός.

Όπως αναφέρουν στη Δανία, ο 47χρονος Ντέιβιντ Νίλσεν, ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε σε Στρόμγκοντσετ (2014-15), Λίνγκμπι (2015-17) και Άαρχους (2017-22), έχει συμφωνήσει σε όλα με την Κηφισιά και απομένουν τα τυπικά, δηλαδή να έρθει στην Ελλάδα, να υπογράψει και να ανακοινωθεί.