Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βόλο για τη 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League και στις τάξεις του υπάρχει οργή για τον διαιτητή Παπαπέτρου αλλά και για τον Γκορτσίλα που είναι στο VAR και ο λόγος είναι το γκολ του Μασούρα που ακυρώθηκε για οφσάιντ και με το οποίο θα γινόταν το 2-3.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1 και νωρίς στο β’ μέρος μπήκαν άλλα δύο γκολ, ένα από κάθε πλευρά. Από το 54′, επομένως, το σκορ ήταν 2-2 και στο 60′ ο Ολυμπιακός σκόραρε με τον Μασούρα μετά την εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη. Ένα γκολ, όμως, που δεν μέτρησε μετά την εξέταση του VAR.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν, όπως διαρρέουν, είναι έξαλλοι με τον διαιτητή Παπαπέτρου και με τον Γκορτσίλα που είναι στο VAR αφού θεωρούν πως έψαξαν… με αγωνία για να βρουν κάτι και να ακυρώσουν το γκολ, όπως και έγινε. Στις τάξεις των Ερυθρόλευκων πιστεύουν ότι τα πλάνα που δόθηκαν στην τηλεόραση από τη φάση δείχνουν ότι δεν υπάρχει βασικά οφσάιντ και ότι κακώς δεν μέτρησε το γκολ, με το οποίο θα γινόταν η ανατροπή.

Νεύρα που φάνηκαν και στις διαμαρτυρίες του Κώστα Καραπαπά, ο οποίος είδε κίτρινη κάρτα από τον Παπαπέτρου.